Fostul pesedist Cătălin Ivan: ”Pentru Dăncilă exista deja prezumția de impostură și incompetență”

20 Septembrie 2019
Cătălin Ivan
Cătălin Ivan

Fostul europarlamentar PSD - Cătălin Ivan o critică pe Viorica Dăncilă pentru cea mai recentă greşeală de exprimare. Ivan susţine că mulţi membri PSD "râd pe la colţuri" de candidatura Vioricăi Dăncilă.

Cătălin Ivan, fost coleg de partid al Vioricăi Dăncilă și cel care a anunțat că vrea să candideze la alegerile prezidențiale, se amuză pe seama premierului, spunând că a adăugat încă o perlă nemuritoare în folclorul său politic.

Inițiatorul Alternativei pentru Demnitate Națională, formațiune din partea căreia vrea să își încerce norocul la demnitatea supremă în statul român, spune că despre Viorica Dăncilă candidat râd, pe la colțuri, și mulți membri PSD, nu doar o țară întreagă.

”Viorica Dăncilă a inventat astăzi „prezumția de vinovăție“, astfel mai adăugând o perlă nemuritoare în folclorul său politic.

Am spus-o încă de la învestitura sa în funcția de premier, pentru Viorica Dăncilă exista deja prezumția de impostură și incompetență, așa cum am putut-o observa vreme de aproape un deceniu în Parlamentul European.În cazul doamnei Dăncilă, cele două atribute prezumtive reprezintă astăzi dovezi incontestabile, câtă vreme a condamnat România la ridicol și la lipsă de guvernare.

Acum Viorica Dăncilă vrea să fie președinte, o candidatură de care râd pe la colțuri și mulți membri PSD, nu doar o țară întreagă”, a scris Cătălin Ivan pe Facebook.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Moromete
21 Sep 09:45
Cătălin Ivan este cu adevărat prezidențiabil . Unul dintre puținii politicieni din România, mă mir cum de Voiculescu nu a mirosit din timp șansa de a-l suține.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?