Fostul șef ANAF, atac la Teodorovici: O slugă dragnistă care a distrus stabilitatea macro-economică

12 August 2019
Gelu Diaconu
Gelu Diaconu

Gelu Diaconu îl caracterizează în termeni duri și ironici pe Eugen Teodorovici

Gelu Diaconu, fostul șef al ANAF, îl ironizează pe Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, după ce acesta și-a făcut bilanțul aniversar.

”Orlando postează pe FB Un text din gama “Offff, viațaaaa meaaaa", simțind că i se pregătește ceva.
El, atoateștiutorul, tupeistul, cel care "a făcut cam toate greșelile/a trăit majoritatea sentimentelor/a muncit/a întâlnit mulți oameni/a riscat/a învățat/ s-a sacrificat/ a îndrăznit", s.a.m.d., nu este altceva decât o pată neagră în istoria finanțelor publice.

#Insista în egolatria cronică care-i ocupă mintea, crezând că, odată înlocuit, va fi regretat de altcineva în afara văduvelor fără noroc, a țeparilor din business, a șpăgarilor din vamă sau a politrucilor analfabeți din PSD.

Un învârtit, un gablonz cu o pospaiala de cunostințe profesionale, cu studii făcute tardiv pe la terasele de fițe, o slugă dragnistă care a distrus stabilitatea macro- economică a țării, o paiață îmbrăcată în ștrampi și adidași de mii de euro care o face acum pe-a victima!Măcar dacă textul ăsta manelist ar fi fost scris de el!
Dar nu e în stare nici măcar de atât”, a scris Gelu Diaconu pe Facebook.

Eugen Teodorovici și-a sărbătorit, astăzi, ziua de naștere și, cu această ocazie, a transmis câteva rânduri pe pagina sa de Facebook.

”Am făcut cam toate greșelile pe care un om de vârstă medie, ca mine, le poate face.

Am trăit majoritatea sentimentelor pe care un om le poate avea, din primii ani ai vieții până la vârsta maturității.

Am muncit mult și am insistat continuu ca să schimb cutume, mentalități și percepții ce păreau de neschimbat.

Am întâlnit atât de mulți oameni care mi-au marcat existența.

Am riscat, am îndurat, am strigat, am căzut și m-am ridicat de tot atâtea ori.

Am învățat din toate experiențele prin care am trecut și mi-am găsit motivația în înfruntările pe care le-am avut.

Am răspuns și nu doar am rezistat provocărilor din viața personală și cea profesională.

Am înțeles că niciun sacrificiu nu este inutil atunci când vrei să faci ceea ce alții nu au curajul să facă.

Am îndrăznit să acționez în pofida tuturor barierelor văzute și nevăzute, pentru că am găsit soluții acolo unde alții vedeau numai riscuri.

Am insistat să iau atitudine și să îmi asum decizii atunci când alții doar au șoptit, vorbit sau comentat de pe margine.

Iar fiecare an ce trece în viața mea nu face decât să-mi reconfirme alegerea #insistpentruRomania și crezul meu inspirat din profunzimea lui „ce nu te omoară te face mai puternic", aceasta este mărturisirea aniversară a lui Eugen Teodorovici.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Diaspora
13 Aug 08:36
Vezi tu ce planificare face USR cu Stelica pe care l-a luat gura pe dinainte....eooororile.
Răspunde
0 0
Pensie speciala
13 Aug 08:09
Gelul ăsta înțelegi tu prin stabilitate și dezvoltare durabila și combaterea sărăciei, unul cu pensie 60.000 lei și altul cu 600 lei ăsta era stabilitatea visată de tine?După aceea mai țipăm peste tot ca noi nu vrem excluziune sociala
Răspunde
0 0
''Eooororile'' costa viata romanilor !!!
13 Aug 08:04
Americanul 13 Aug 00:06 - tovarase kaghebist, daca VOI va inchipuiti ca unica calitate a unui ministru este aceea de a fi un babuin analfabet cu freza din partidul ciumei rosii, va inselati.
Tara asta are gramezi de tineri EDUCATI care ar putea face o planificare CORECTA, DECENTA, REALA a posibilitatilor si necesitatilor tarii si a romanilor pentru a inversa procesul de parasire a tarii.
Inteleg ca gasca infractionala are contract cu moscurva sa demoleze si sa goleasca tara dar oamenii nu mai sint chiar atit de prosti, iar spectrul dezastrului incepe sa ii faca atenti la ceea ce se intimpla si nu mai pot tolera criminalitatea si infractionalitatea intentionat si premeditat creata.
jordika probabil a explicat ciumei cite ECONOMII va face ''reintegrind'' zeci de mii de infractori si cum vor fi folositi acesti bani pentru a plati diferente de salarii unora. Dar totul este fals ...
Răspunde
0 0
Americanul
13 Aug 00:06
Pe Diaconu asta cum il chiama DNA cum incepe sa toarne la greu pe Teodorovici. Nu este ca intre Citu si Teodorovici Love adevarat, asta simte numai din DNA.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?