Fost şef din Primăria Capitalei, cercetat de DNA pentru că a propus restituirea ilegală a unui teren

17 Iulie 2014
Marii latifundiari ai ţării
Marii latifundiari ai ţării

Andrei Creci, fost şef de serviciu în Direcţia Juridică a Primăriei Capitalei este cercetat sub control judiciar de procurorii anticorupţie, după ce ar fi propus, în mod nelegal, restituirea unui teren, amplasat în Capitală, evaluat la peste 3,3 milioane de euro, potrivit DNA.

Alături de acesta, este cercetată sub control judiciar o altă fostă şefă de serviciu din aceeaşi direcţie, Catia-Valentina Fălan, suspectată că l-a favorizat pe Andrei Creci.

"În cursul anului 2004, inculpatul Creci Andrei-George şi-a încălcat atribuţiile de serviciu şi obligaţiile legale, care îi reveneau în virtutea funcţiei şi a rolului îndeplinit în cadrul comisiei interne de analiză a notificărilor formulate în baza Legii nr. 10/2001, prin faptul că a propus, în mod nelegal, la data de 19.11.2004, restituirea în natură a unui teren, amplasat în Capitală, aparţinând domeniului privat al Municipiului Bucureşti, în suprafaţă de 15.209,87 metri pătraţi, evaluat la suma de 3.303.301 euro şi măsuri reparatorii pentru restul suprafeţei până la 3,5 de hecatre", arată procurorii anticorupţie, în rechizitoriu, potrivit mediafax.ro.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
Mitzo-Cotzo
22 Jul 19:15
Pai, numai un teren in dreptu' lu' Andrei Creci?!

Hm, conform numelui, ar trebui sa fie mai multe terenuri si mai multe fapte "de arme", totodata, e de vazut care-i "trunchiul" din care pornesc cracile...

Radacinile le cunoastem: F.S.N.!
Răspunde
1 0
Mitzo-Cotzo
22 Jul 19:23
5 P.S.:

" SCAPA CINE POATE " ! ! !
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?