Fost ministru al Educaţiei, după gafele repetate făcute de Pop: "O să şterg din CV că..."

6 Octombrie 2017

În ultima vreme, ministrul Educaţiei Liviu Pop a fost în atenţia publică din cauza greşelilor pe care le tot face. Mai nou, Pop l-a acuzat pe Cristian Tudor Popescu că ar fi făcut un dezacord. Acum un fost ministru spune că îi este ruşine că a trecut prin minister. 

"Având în vedere ce e prin Ministerul Educației din România o să şterg din CV că am călcat vreodată pe acolo", a scris fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu.

 Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat în plenul Senatului, în cadrul dezbaterilor asupra moţiunii simple, că în viaţă există greşeli şi erori şi „greşelile se pot corecta, dar erorile nu”.

Declarația a fost făcută în timp ce se dezbătea moțiunea simplă pe educație împotriva ministrului depusă de PNL și USR, moțiune care a fost respinsă.

„Mi s-au adus nenumărate reproşuri în ultimele luni de când am preluat conducerea acestui minister, multe dintre ele de ordin personal, cum scriu, cum mă exprim. Nu voi încerca să mă disculp. În viaţă, ca şi în politică, există greşeli şi există erori. Este esenţial însă faptul că greşelile se pot corecta, erorile nu”, a declarat Liviu Pop în faţa senatorilor.Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a susţinut un discurs la începutul anului şcolar scris cu greşeli gramaticale. Cuvântul „copiii“ era scris cu doar doi „i“. Când a fost pus să explice care este rolul celui de-al treilea „i“, lui Pop i s-a întrerupt brusc telefonul. Pentru eroare, ministrul a dat vina pe un funcţionar al ministerului.

Senatul a respins luni, cu 68 împotrivă, 41 pentru şi 9 abţineri, moţiunea simplă depusă de PNL şi USR pe educaţie, prin care cele două partide de opoziţie criticau starea învăţământului din România şi cereau demisia ministrului Liviu Pop.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?