Foștii O-Zone vor să-și facă formație cu nevestele!

16 Octombrie 2018

Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, foști membri ai trupei O-Zone, nu exclud posibilitatea de a-și uni forțele într-un nou proiect muzical. De data aceasta, cu partenerele lor de viață!

Revenit pentru câteva zile în România, ca să susțină un concert, Arsenium – cum își spune pe scenă Arsenie – a profitat de vizită și s-a revăzut cu fostul Picasso' din textele pieselor O-Zone, Radu Sârbu, singurul membru al grupului care a rămas în țara noastră. Parcă la ani lumină de perioada în care se întâlneau doar accidental, cei doi au reînnodat legătura, s-au reapropiat și chiar au ieșit împreună la un eveniment monden, scrie ziarul Libertatea.

Arsenie Todiraș a vizitat studioul lui Radu și a discutat cu el despre un nou proiect muzical, în familie, care, mai în glumă, mai în serios, se vrea un nou Ace of Base sau, de ce nu?, o variantă românească a popularei trupe suedeze ABBA! Ineditul grup ar urma să le aibă în componență, pe lângă cei doi foști O-Zone, pe partenerele de viață ale acestora, care nu sunt străine de lumea muzicii.

Radu face de ani buni echipă cu mama celor trei copii ai săi, Anna Sîrbu (Sianna), cu care a scos multe piese de succes. Iar jumătatea lui Arsenie este Dj Layla; cei doi au fost prezenți, ca duet, la o petrecere, weekendul trecut, iar lumea i-a apreciat foarte mult.

După momentele de glorie și nebunie din anii de succes ai O-Zone, Radu Sârbu (39 ani) s-a dovedit singurul din formație care a ales un business profitabil. Compozitorul este o reală fabrică de hituri, mai ales pentru piața estică, fiind unul dintre cei mai ceruți compozitori în Rusia! Tot acolo a cunoscut succesul, dar nu la nivelul lui Radu, și Arsenie.După despărțirea de cei doi, Dan Bălan s-a mutat în Statele Unite, însă nu abandonează nici el zona de influență a Rusiei, unde are cele mai multe concerte. Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș s-au aflat împreună pe aceeași scenă, anul trecut, la 12 ani de la dizolvarea trioului O-Zone, pentru două recitaluri, la București și Chișinău. Dragostea din tei', Numai tu', De ce plâng chitarele' au adus profituri uriașe formației O-Zone și în mod special lui Dan Bălan, trupa reușind să vândă circa 12 milioane albume.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?