Florin Cîțu: "ANAF vrea plan de colectare suplimentară"

24 Aprilie 2019

ANAF solicită direcțiilor regionale, Direcției de Administrare a Marilor Contribuabili și Direcției Generale de Executări Silite Cazuri Speciale să întocmească planuri de măsuri pentru respectarea și eventual depășirea programului lunar de colectare a creanțelor, arată senatorul Florin Cîțu.

Senatorul liberal apreciază, într-o postare pe Facebook, că măsura este menită să umple „gaura imensă” de la buget, și accentuează faptul că fiscul vrea să colecteze suplimentar de le cei pe care îi execută silit. „Ce urmează, să-i trimită să lucreze la canal?”, întreabă Cîțu. În plus, senatorul spune că PSD și ALDE au premeditat creșterea inflației și că ANAF cere colectare suplimentară ca urmare a creșterii prețurilor.

„Gaura imensa la buget, confirmata din nou.

Dovada ca PSD+ALDE au premeditat cresterea inflatiei. 
ANAF cere plan de colectare suplimentara ca urmare a cresterii preturilor. Asta da guvern ticalos.

Iar ticalosia nu se opreste aici. Dragnea si Tariceanu vor sa colecteze suplimentar de la cei pe care ii executa silit. Ce urmeaza, sa-i trimita sa lucreze la canal?”, screi Cîțu pe Facebook.În documentul prezentat de Cîțu, președintele ANAF solicită o detaliere a sumelor care trebuie colectate suplimentar față de cuantumul realizat în anul anterior, pe următoarele coordonate: sume estimate a fi colectate suplimentar ca urmare a evoluției unor indicatori macroeconomici (inflație, creșterea consumului, etc), sume estimate a fi colectate suplimentar ca rezultat al măsurilor propuse pentru eficientizarea activității de inspecție fiscală (sume plătite în timpul inspecției dau după emiterea deciziei de impunere), sume estimate de fi recuperate ca rezultat al măsurilor propuse pentru eficientizarea activității de executare silită, sume estimate a fi realizate suplimentar prim măsuri propuse pentru eficientizarea administrării și asistenței contribuabililor, precum și sume suplimentare estimate a fi realizate prin alte măsuri de eficientizare.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Amnistia fiscala
24 Apr 16:30
pai ce colectari suplimentare?,amnistie si vacante tenerife,ibiza trai neneaca, are banca bani.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?