Florin Cîțu acuză Curtea de Conturi că protejează PSD-ALDE: ”S-a furat cam 10% din PIB”

24 August 2019

Florin Cîțu vine cu o nouă dezvăluire legată de guvernarea PSD-ALDE. El este de părere că o altă instituție a statului - Curtea de Conturi - ascunde furtul PSD+ALDE! Florin Cîțu a specificat faptul că opinia îi aparține, nu este un considerent al partidului din care face parte.

Senatorul Florin Cîțu continuă atacurile la adresa guvernării PSD-ALDE, explicând modul în care activitatea economică a fost protejată de lupa celor de la Curtea de Conturi, care ar fi trebuit să vegheze la legalitatea lucrurilor.

Analistul economic a făcut o socoteală în care a estimat că s-a furat cam 10% din PIB.

”Curtea de Conturi ascunde furtul PSD+ALDE!

Curtea de Conturi este prima institutie platita din banii nostri care trebuie sa ne protejeze de furtul politicienilor corupti din banul public.Asa scrie in Constituţia României:

Art.140
Curtea de Conturi

(1) Curtea de Conturi exercită controlul asupra modului de formare, de administrare şi de întrebuinţare a resurselor financiare ale statului şi ale sectorului public. În condiţiile legii organice, litigiile rezultate din activitatea Curţii de Conturi se soluţionează de instanţele judecătoreşti specializate.

Dar in guvernarea PSD+ALDE angajatii Curtii de Conturi au primit inca un privilegiu - pensii speciale.

Astfel, pe site-ul Curtii de Conturi NU APARE niciun raport de audit al contului anual de executie dupa anul 2015.

Pentru perioada 2016-2018 lipsesc rapoarte pentru:

- Bugetul de stat
- Bugetul datoriei publice
- Bugetul asigurărilor sociale de stat
- Bugetul asigurărilor pentru şomaj
- Bugetul Fondului naţional unic de asigurari sociale de sănătate
- Bugetele unitatilor administrativ teritoriale

Curtea de Conturi este partasa la furtul PSD+ALDE din banul public. Estimarea mea este ca s-a furat cam 10% din PIB, asa cum am aratat in aceste zile.

Secretizarea documentelor de la MFP vine in acest context in care Curtea de Conturi a ascuns informatii romanilor despre ce s-a intamplat cu banii de la buget in ultimii trei ani de zile.

Presedintele Curtii de Conturi are multe explicatii de dat. Atat in fata Parlamentului dar si in fata altor institutii. Va garantez.

#NuLuamPrizonieri #RomaniaFaraPSDsiALDE

P.S. Postarea aceasta este opinie personala!”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Diaspora
25 Aug 10:53
Hai nu te infuria prea tare, imbecili sunt peste tot chiar si cand te duci sa te razi, vezi in oglinda unul de fiecare data. Poti sa-i faci orice Citului, sanse de indreptare nu exista, este pierdut in zona dintre realitate si fictiune. Pe tine am impresia ca la un moment dat in viata ta te-au inghesuit niste rusi si ti-au spart rozeta de esti asa pus pe ei si nu au fost oricine, au fost direct din KGB-ul de acum 25 ani.
Răspunde
0 0
Cioooma Rosssie !!!
25 Aug 01:31
Diaspora24 Aug 20:07 - bey dinca, cine ti-a dat acces la internat, slugoiule !??? Sa vezi cind se aplica RASPUNDEREA MINISTERIALA ! Cind chiparosul si agentii cu care ''colaboreaza'' isi vor pierde sursa de muls ! Or sa ramina ''diasporenii'' din carakale fara stomeleag de lustruit ! Ati demolat TOTUL, si credeti ca puteti muta atentia de la saracie, coruptie, incompetenta, minciuna, manipulare, ..., injurind si agresind pe toti cei care se prind de borfasariile care au loc de 30 de ani !
Răspunde
0 0
Diaspora
24 Aug 20:07
Pana si PNL se delimiteaza de afirmatiile astuia, doar R.Bogdan a muscat si si-a cam spart strungareata. S-a repliat cand si-a dat seama ca fel de demonstratie face colegul sau.
Răspunde
0 0
Cioooma Rosssie !!!
24 Aug 16:00
Sa furat aproape toata industria, padurile, pamintul, ROMANII SINT GONITI, iar cei necesari mentinerii aparentelor sint PLATITI DIN IMPRUMUTURI luate tot in numele lor ! Nu ai ce sa ''acuzi'' doar CONSTATI ...
Răspunde
0 0
Stroe vasilica
24 Aug 15:55
Domnule CATU,SOARTA A FOST CRUDA CU ROMANII DE VREO 70 DE ANI...IN ULTIMII 30 DE ANI,NUMAI CINE N A VRUT NU A SLOBOZIT CA IN CLOSET, PE POPORUL ROMAN...IMI ESTE TEAMA CA ASTA NE RAMANE PECETLUITA SOARTA!!!SA FIM LINGATORI DE PAPUCI CU CIUCURI SI SECERA CU CIOCAN...
Răspunde
0 0
Trifan
24 Aug 15:08
Cîțu Cuțu neagrivei mămăligă dacă vrei...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?