UPDATE: Flmarea cu elevul care sparge tabla, localizată în Slatina, este din Botoşani

28 Septembrie 2018

Filmare cu un elev care sparge o tablă într-o clasă, cu un tija de metal, despre care iniţial s-a spus că ar fi din Slatina, s-a dovedit a fi din judeţul Botoşani. Inspectoratul şcolar local a identificat şcoala şi a luat deja primele măsuri, potrivit botosaninews.ro. 

Pe filmare se vede cum un elev aruncă cu un băţ ca şi cu o suliţă, dintre bănci, spre tablă. A treia lovitură provoacă şi spargerea ţintei. De altfel, pe tablă chiar scrie, cu cretă, "Tablă spartă!".

"Școala s-a sesizat încă de ieri (nr. joi), vizaci de acel incident. Există o comisie acolo, se verifică toate aspectele, iar elevii care se fac vinovați vor suporta consecințele regulamentului școlar. Paguba a fost deja recuperată. Se poartă discuții cu toți copiii care au fost în clasă și se va elucida cazul”, a precizat Gabriel Hârtie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Boto;ani, citat de botosaninews.ro.

Romanian student at his finest from r/Romania


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Jan
23 Nov 23:14
Copii fac ce vad in jur, la televizor, la baietii destepti, in familie ... nimic nu e intimplator !
Răspunde
0 0
VASILE
28 Sep 13:58
COPILUL MEU?!Nu se poate, el este cel mai linistit din clasa.Cred că a fost provocat de profesor.Am auzit de la colegii lui că ar fi vrut sa-l scoată la tablă.Câtă nesimțire și pe profesorii aștia. Chinuiesc elevii cu întrebări despre lecțiile predate.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?