Familia a primit o scrisoare de la un bărbat ucis acum 14 ani. Cum a fost posibil

21 Octombrie 2016

"Când am deschis scrisoarea şi i-am văzut scrisul, lacrimile mi-au umplut ochii", spune Tyra Vickers-Kearney. Scrisoarea e scrisă de fratele său, Aaron. El a fost ucis în California în 2002, când tânărul avea doar 19 ani. Dar în această lună, familia băiatului a primit o scrisoare de la el.

La 16 ani, Aaron Vickers a scris o scrisoare adresată sieşi, la maturitate, în cadrul unei ore de engleză, la liceu. Profesorul Daryl Hutchins a păstrat scrisorile şi, atunci când a vrut să le expedieze, a descoperit că tânărul a fost împuşcat şi ucis. Aşa că a luat legătura cu familia băiatului şi le-a trimis lor scrisoarea de patru pagini.

"Nu i-am simţit niciodată mai mult prezenţa în toţi aceşti 14 ani, dar acum aveam impresia că stă chiar lângă mine", povesteşte Deanetta Vickers, pentru CBS. Scrisoarea conţinea cele mai ascunse gânduri şi vise ale adolescentului, care îşi exprima dorinţa de a avea o familie. Fiul său s-a născut la scurt timp după uciderea sa. Mai mult, Aaron Vickers spunea că îşi doreşte ca un vicepreşedinte de culoare să fie numit în SUA şi să existe o femeie preşedinte al SUA."Pentru mine e ca şi cum mi-ar fi spus: "E bine, mamă. Îţi mulţumesc că ai grijă de fiul meu, că îmi ţii memoria vie, sunt bine....", a mai spus mama acestuia, citată de Fox. Cel care l-a ucis pe tânăr nu a fost găsit niciodată.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?