Facebook își cere scuze: ”O eroare ne-a afectat sistemele automatizate"

23 August 2018
Facebook
Facebook

Facebook spune că o eroare în sistemele sale automatizate a fost responsabilă pentru postările care au dispărut joi, o parte dintre acestea fiind, în mod eronat, marcate ca fiind spam. Compania spune că va rezolva problema. Mulți români s-au plâns joi că postările lor au dispărut, dar la fel s-a întâmplat și în multe alte țări, cum ar fi Marea Britanie sau Franța.

Iată răspunsul trimis de Facebook Europa, la solictarea HotNews.ro:

”O eroare ne-a afectat astăzi sistemele automatizate, ceea ce a însemnat că unele postări au fost, în mod incorect, marcate ca fiind spam. Am identificat și soluția pe care o vom aplica pentru a rezolva problema. Ne cerem scuze tuturor celor afectați”

Mulți utilizatori s-au plâns că postările le-au dispărut fără urmă, chiar și la numai câteva minute după ce le-au publicat. Cel mai celebru pe plan local a fost cazul postării Ambasadei Suediei, despre cei cinci conspiratori care au vrut în 1792 să-l asasineze pe regele Gustav III.

Mulți s-au întrebat dacă postările nu au dispărut din cauza unor ”armate de troli” care dau Report la diverse lucruri.De precizat că Facebook face schimbări la algoritmii de identificare a știrilor false și a dezinformărilor, astfel că erori probabil că vor mai apărea, fiind vorba de multe modificări.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?