Făcea scufundări și s-a întâlnit cu monstrul. O anaconda de 7 metri. A mai făcut un singur lucru

20 Septembrie 2019

Bartolomeo Bove, shark diver profesionist şi cameraman subacvatic, a trăit o experienţă uluitoare în timpul unei scufundări în râul Formoso, în Brazilia: s-a întânit cu un șarpe uriaș. Dar omul a făcut un singur lucru: a continuat să filmeze, fără să provoace reptila. 

Tânărul, împreună cu un coleg, au înotat la câţiva metri de o anacondă uriaşă şi au filmat întâlnirea folosind o cameră video subacvatică, notează Epochtimes-romania.com. "Ceea ce vedeţi în clipul video este un exemplar feminin de anaconda verde, de 7 metri lungime şi aproximativ 90 de kilograme în greutate, cea mai mare dintre cele patru specii de anaconda", a spus Bove.

"Şarpele înoată calm şi liniştit, complet indiferent faţă de prezenţa noastră, uneori se apropie curios de cameră lingându-i lentila. Comportamentul său contrazice mitul că anaconda este o creatură agresivă şi violentă care poate pune în pericol viaţa oamenilor. Cu siguranţă este un animal prădător foarte puternic şi cel mai mare dintre toţi şerpii, care poate reacţiona dacă se simte ameninţat sau enervat, deci trebuie totuşi tratat cu mult respect."

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?