Făcea curăţenie în casă, a găsit o scrisoare din al II-lea Război Mondial. A citit-o, a plâns crunt

15 Aprilie 2018

Melissa, o femeie din Norvegia, a avut parte de o descoperire tulburătoare în casa ei. A renovat locuinţa, iar în podea a găsit o scrisoare sigiliată, datată cu anul 1945.

Emoţionată, norvegianca a deschis epistola, a citit-o şi a realizat rapid ce s-a întâmplat. Scrisoarea fusese scrisă de fosta proprietară a casei, era adresată soţului plecat în război, iar în acele rânduri îşi anunţa bărbatul că aşteaptă un copil. Din câte se pare, epistola n-a apucat să fie expediată.

După mai multe căutări, Melissa l-a găsit pe fiul femeii care scrisese acele rânduri, era chiar copilul nenăscut în anul 1945. A aflat că mama lui murise între timp, dar că tatăl, omul căruia îi era adresată scrisoarea, trăieşte. Are 96 de ani şi n-a avut habar de acea epistolă.

Fiul i-a citit-o la telefon, iar omul a izbucnit în lacrimi.

Povestea scrisorii din Al II-lea Război Mondial, găsită aacum, în Galeria Foto.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?