Fă cât mai mulți copii și nu vei mai plăti taxe. Viktor Orban vrea mai mulți copii unguri

11 Februarie 2019
Viktor Orban
Viktor Orban

Premierul ungar Viktor Orban a anunţat că femeile din Ungaria, care au patru sau mai mulţi copii, nu vor mai plăti taxe pe venit, ca parte dintr-o strategie a Guvernului de a creşte rata natalităţii, relatează site-ul publicaţiei The Guardian.

Viktor Orban a afirmat că familiile care au mai mulţi copii reprezintă o variantă preferabilă faţă de familiile de imigranţi, notează Mediafax.

"În toată Europa sunt din ce în ce mai puţin copii, iar răspunsul din partea occidentului este migraţia. În loc de numere, vrem copii unguri. Pentru noi, imigraţia înseamnă că ne predăm", a declarat oficialul.

Potrivit Reuters, alte măsuri adoptate vor fi extinderea unui program de credit pentru familiile cu cel puţin doi copii, pentru a îi ajuta în cumpărarea unei case, subvenţii pentru achiziţionarea unui automobil şi anularea impozitului pe venit pentru femeile care cresc cel puţin patru copii.

De asemenea, femeile sub 40 de ani, care se căsătoresc pentru prima oară, vor putea beneficia de un împrumut de 10 milioane de forinţi. La al doilea copil o treime din datorie va fi anulată, iar la naşterea celui de al treilea creditul va fi considerat rambursat.Orban a declarat că principalul scop politic din mandatul aceste este să se ocupe de situaţia demografică.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
In RO oamenii sint goniti intentionat ...
12 Feb 20:13
... odata ca sa trimita bani rudelor in saracie, apoi ca sa dea “prognozele” analfabetilor bine ! Probabil se pregateste marea repopularea cu ...
Răspunde
0 0
Cetateanul
11 Feb 15:50
Niciodata nu este tarziu pentru astfel de masuri, in alte tari asa-zis civilizate cei care promoveaza familia sunt dati afara de la locul de munca, comunismul a fost copil mic pe langa corectitutinea politica care s-a instalat deja in multe state .
Aveti grija la manipulari, faptele conteaza !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?