Eurovision 2019. Peste 10.000 de turişti sunt aşteptaţi la Tel Aviv

8 Mai 2019

Eurovision 2019. Peste 10.000 de turişti sunt aşteptaţi la Tel Aviv cu ocazia concursului Eurovision de săptămâna viitoare. Hotelurile sunt rezervate în proporţie de 90%, iar preţul unei camere porneşte de la 150 de euro pe noapte. Municipalitatea a pus la dispoziţia turiştilor 50 de autobuze, care vor ajunge în zona unde a fost amenajată scena.

Eurovision 2019. În ultimele două luni, 300 de tehnicieni au coordonat operaţiunile de descărcare a celor 450 containere şi camioane cu echipamente.

Peste 1.600 de persoane participă la organizarea evenimentului.

Concursul Eurovision din acest an are loc la Tel Aviv, după ce anul trecut Netta Barzilai a câştigat competiţia din Portugalia, cu piesa „Toy”.

Pe parcursul săptămânii viitoare vor avea loc cele două semifinale, urmând ca finala să se desfăşoare sâmbăta viitoare. România este reprezentată în acest an de Ester Peony, cu piesa „On a Sunday” şi va intra în concurs în semifinala a doua, pe 16 mai.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?