Erau săraci, vecinii le-au donat o canapea. Au simţit ceva sub pernă. Au întors-o, au găsit o avere

13 Aprilie 2018

Trei colegi de facultate din Canada locuiau împreună într-o garsonieră. Nu aveau bani şi încercau să mai facă rost de mobilă. 

Unor vecini din bloc li s-a făcut milă de ei şi le-au donat o canapea. Studenţii au primit-o cu braţele deschise. S-au aşezat pe ea, pregătiţi să urmărească un film la laptop. Canapeaua era, totuşi, incomodă, avea denivelări.

Curioşi, colegii de apartament au întors perna şi au văzut cauza. Sub saltea, era o pungă plină cu bancnote de dolari americani. Au numărat banii şi au realizat că au de-a face cu o mică avere: 45.000 de dolari.

La primul impuls, au vrut să împartă banii, dar după mai multe discuţii, au returnat averea vecinilor de la care luaseră canapeaua. Oamenii le-au explicat să habar n-au avut de acei bani şi au aflat că fuseseră ascunşi acolo de mama lor, care între timp se mutase la ţară.

Drept recompensă pentru corectitudine, studenţii au primit 1000 de dolari.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?