Era de cinci săptămâni în comă, dar s-a trezit imediat când Iisus i-a spus asta

9 Aprilie 2017

Mărturia unui bărbat care a stat în comă timp de 5 săptămâni a şocat întreaga lume, după ce a povestit că s-a întâlnit cu Iisus. 

Stephen Musick făcea parte din marina militară, moment în care i s-a făcut o injecție împotriva gripei porcine. Era alergic la vaccinul contra gripei porcine, după cum mărturisește Musick, iar reacția a fost “foarte violentă.” Cu toate acestea, Stephen a supraviețuit.

După o lună destul de dificilă, starea de sănătate s-a înrăutățit. Bărbatului i s-a administrat un antidot, însă, în loc să-și revină, a leșinat și a fost dus la urgențe.Din acel moment, a rămas în comă timp de 5 săptămâni.

După ce s-a întors la viață, Stephen povestește că "a mers în cer" pe toată perioada comei și că l-a întâlnit pe Iisus. Își amintește imagini, sunete, cât și discuțiile avute cu Iisus Hristos.

Cel mai puternic sentiment a fost o bucurie pură și o libertate deplină, înconjurat de un stejar mare, de un camp de grâne, de dealuri și munți.

Bineînțeles că ceea ce l-a marcat cel mai mult pe acest bărbat, coborât după 5 săptămâni pe pământ, a fost conversația cu Iisus."Avea în jur de 30 de ani, părul lung, negru, ochii cafenii, tenul luminos."

Lucrul cel mai dureros pentru Stephen Musick a fost să afle de la Mântuitor că nu va rămâne în cer.

Sursă: secretele.com

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?