Era cu amantul și a comandat un Uber. Când a urcat în mașină, a înghețat

2 Octombrie 2018

O femeie măritată din Columbia şi amantul ei au fost prinşi în momentul în care au comandat un Uber, iar şoferul era chiar bărbatul femeii, informează Newsweek.

Yeimy şi amantul ei, Jesús Barrios, aveau o relaţie secretă de mai bine de un an, conform ziarului columbian El Espectador. Cei doi au fost prinşi când au comandat un Uber, iar soţul lui femeii era şoferul, scrie Mediafax.ro.

Yeimy şi Jesús s-au întâlnit în oraşul Santa Marta şi au decis să se ducă la un motel pentru mai multă intimitate. Din păcate pentru cuplu, femeia nu ştia că soţul ei împrumutase maşina unui prieten pentru a face curse Uber pe timpul nopţii. Aplicaţia i-a anunţat că numele şoferului este Leonardo, dar nu a fost un motiv de îngrijorare pentru ei până în momentul în care Yeimy şi şoferul s-au recunoscut.

Există mai multe variante pentru ce s-a întâmplat după. Unii spun că cei trei au ieşit din maşină şi că bărbaţii s-au luat la bătaie, iar Yeimy a încercat să intervină între ei. Alţii spun că femeia şi amantul ei au fugit din maşină pentru a scăpa de furia soţului.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?