Acasă la Oamenii Realității

Acasă la Oamenii Realității

"Acasa la Oamenii Realitatii", cu Alexandra Păcuraru şi George Grigoriu 

Este emisiunea care deschide, duminica seara, usa personalitatilor si ne arata modul in care isi petrec viata privata.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
BOURCEANU
12 Aug 19:44
Felicitari pentru emisiune. Mi-ai uns inima. Nu te lasa !
Răspunde
0 0
ragalie
12 Aug 19:41
de unde adunați atata ura ???????????????
Răspunde
0 0
Iacob
12 Aug 17:45
Stimată doamnă prezentatoare a emisiunii ,, acasă la oamenii realității " va rog nu mai folosiți cuvantul ,, pulane" in loc de bastoane de cauciuc . Cuvantul folosit de dvs.de aproximativ 4 ori NU există in DEX. lb.română.
Vă mulțumesc ptr înțelegere!
Răspunde
0 0
Pîrvu Vasile
12 Aug 17:44
A-și vrea să mă sunati
Răspunde
0 0
Pîrvu Vasile
12 Aug 17:41
A-și vrea să știu și eu de ce acești nesimțiți poate să conducă țara cu cazier și o damnați iar Omu de rindeluit dacă are cazierul pătat de acum 25 de ani nu pot fi angajat nici macar necalificat
Răspunde
0 0
Dima Anamaria
05 Aug 18:20
De ce nu ați mai vorbit despre copiii speciali...copiii cu dizabilități?? Așa ați prezentat emisiunea. Dacă era vorba de can-canuri și pipițe aveați loc...Pentru ei nu....să va fie rușine! Să va cereți scuze public! RUȘINE! Mă așteptam la mai multa omenie! Și ei fac parte din realitatea acestei țări.
Răspunde
0 0
Corbu
30 Jul 06:19
Nu-mi place Realitatea TV. O televiziune care nu invită la emisiuni din tot spectrul politic este departe de valorile democrației. Este o televiziune totalitară.

Zapând am dat peste această emisiune din momentul în care vorbea acad. Cătălin Zamfir.

O emisiune excelentă și o problematică de mare actualitate. Un semnal de alarmă bine argumentat și destinată să ne scoată din amorțeală. Subiectul emisiunii este important și nu realizatorul. Nci chiar invitații.
Răspunde
0 0
Dinu
29 Jul 20:43
Ipocrita ordinara de Alexandra Pacuraru da altora lectii de moralitate! Vorbeste de crestinism, traditie si valori, dar ea e o panarama care mai intai a turnat copiii si mult mai tarziu s-a casatorit! Oare ce zice despre asta "bunul Dumnezeu" pe care ea pretinde ca-l slujeste?! In Biblie asta e curvie! Ca sa nu mai vorbim de imoralitatea sa profesionala, ca doar au fost dati afara oameni de la Realitatea ca sa vina fetita sefului!
Răspunde
0 0
Marius
29 Jul 20:29
O tampenie de emisiune care promoveaza mafioti criminali din cadrul BOR, precum Inalt Prea Securistul Teodosie Spagoveanu Pedofileanu! Rusine!
Răspunde
0 0
Dan
29 Jul 20:21
Dati-o afara pe parasuta asta infecta de Alexandra Pacuraru de la Realitatea, daca nu vreti sa fiti acuzati de maxima ipocrizie! Atacati PSD-ul, pe drept, ca mai marii lui isi pun fiicele si amantele in tot felul de posturi, insa la voi in batatura face legea fata patronului Maricel Pacuraru, o individa al carei singur talent e acela ca e fiica lui taticu!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?