Elevă din Reșița, mesaj pentru politicieni: Corupţia mă sufocă, îmi furați viitorul!

14 Martie 2019
Elevă din Reșița, mesaj pentru politicieni: Corupţia mă sufocă, îmi furați viitorul!
Elevă din Reșița, mesaj pentru politicieni: Corupţia mă sufocă, îmi furați viitorul!

Andreea, o elevă de clasa a VII-a, de la o școală din Reșița, a decis să ia atitudine și să adreseze un mesaj pentru clasa politică din România.

"Bună! Mă numesc Andreea. Am decis să iau atitudine împotriva politicienilor care îmi fură viitorul. Cu fiecare minciună, cu fiecare decizie proastă, ei vorbesc nimicuri. Timp în care cei mulţi ca mine suferă, iar natura moare", spune Andreea, într-un mesaj video publicat pe YouTube.

"Aerul nostru e greu de respirat. Apa de băut trebuie deja cumpărată. Ne înecăm în gunoaie. Corupţia mă sufocă. Ce viitor îmi oferiţi, dragi politicieni? Eu nu pot vota încă, dar sunt liberă să vă vorbesc şi să vă cer să luaţi aminte la ce v-am spus acum. Deoarece paharul s-a umplut! Eu sunt doar Andreea, din Reşiţa, elevă la şcoala gimnazială, clasa a VII-a, şi vorbesc în numele naturii şi a milioanelor de copii din România", mai spune copila.

 
Andreea se alătură, astfel, mişcării globale "Friday for Future", iniţiată de o elevă de 15 ani, din Suedia, pe numele său Greta Thunberg, în semn de protest față de lipsa de acţiune politică în legătură cu schimbările climatice.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ce tineret avem ,ce viitor !
15 Mar 11:18
De mică esti educată pentru manipulare si minciună ,fetito.De ce nu pleci,ca nu asteptam nici-o contribuție pentru România,daca nu ai reusit sa ceri soietăților de salubrizare să ridice gunoiele lasate de hastagi la demonstratii !
Răspunde
0 0
Dan
14 Mar 20:32
Bravo ei. Nu stiu ce intelege din politica, Dar chestia cu aerul si apa o iontelege. Probabil nu a mai suportat ideea cuRares Bogdan la PNL si mai ales sa fie europarlamentar. Asta o fi plata pentru ce vorbeste la postul asta. Asta coruptie
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?