Șeful CJ Cluj propune grevă administrativă din cauza bugetului insuficient

13 Februarie 2019
Alin Tişe 
Alin Tişe 

Din cauza bugetului de stat, şeful Consiliului Județean Cluj amenință cu greva administrativă. Alin Tișe susține că pentru județul său au apărut cheltuieli în plus de aproximativ 35 de milioane de euro.

Suma este de 2 ori mai mare decât bugetul pe care Clujul l-a avut anul trecut pentru drumuri.

”Consider acest buget național ca fiind o răzbunare politică. De altfel, președintele PSD Liviu Dragnea, a și inclus Clujul pe lista celor care nu mai merită bugete pentru dezvoltare” a spus președintele CJ Cluj.

El le-a propus tuturor administrațiilor locale care sunt în această situație să recurgă la greva administrativă.

”Acest guvern trebuie să se trezească. Nu poate să execute anumiți oameni, dintr-o anumită zonă, cetățeni din această țară, doar pentru că dânșii doresc să aibă bani mai mulți la bugetul central, pentru a-și ascunde găurile din bugetul central. Dacă nu vom avea investiții, nu vom avea contracte publice, nu vom avea lucrări publice. Firmele nu vor mai plăti la bugetul de stat contribuțiile și automat bugetele județelor vor fi diminuate”, a declarat Tișe la Realitatea TV.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Buget de pomana ... de 30 de ani !!!
14 Feb 21:15
Parca e o tara fantoma, mai rau ca dupa razboi, doar pensionari, bujetari cu salarii de lux, tineretul pleca pe capete, infractorii conduc parlamentul si schmba legi caintr-un batustan, cine se opune e persecutat, consumul e “stimulat” prin imprumuturi, economie ioc, industrie ioc, agricultura fac strainii, sanatate ioc, educatie ioc, viitor ioc, ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?