Efectele uimitoare ale ceaiului de sâmburi de măsline! Vindecă o boală cruntă

11 Iunie 2019
Ceai din sâmburi de măsline
Ceai din sâmburi de măsline

Ceai din sâmburi de măsline. De cele mai multe ori, când mâncăm măsline, obişnuim să le aruncăm sâmburii, considerându-i inutili.

Ceai din sâmburi de măsline. Ceea ce puţini ştiu este faptul că sâmburii de măsline sunt un adevărat medicament natural.

Au rolul de a regla tranzitul intestinal, ajută stomacul şi colonul.

De asemenea, se folosesc în cadrul unui tratament ce face ca glicemia să revină la normal.

Iată cum se face miraculosul ceai din sâmburi de măsline: Ceai din sâmburi de măsline

Ceai din sâmburi de măsline. Cura cu ceai din sâmburi de măsline face ca glicemia să scadă rapid, cu condiţia ca tratamentul să fie ţinut corect.Uscarea sâmburilor de măsline Luaţi 200 de sâmburi de măsline sănătoase şi frumoase (se evită cele negre ca tăciunele), şi puneţi-i la uscat pe un dulap, într-un loc lipsit de umezeală. Păstraţi-i astfel timp de 2-3 săptămâni.

Spargeţi apoi sâmburii uscaţi în piua de bucătărie şi apoi măcinaţi-i cu ajutorul unei râşnițe, până se transformă într-o pulbere fină, pe care o păstraţi într-un borcan de sticlă închis ermetic, la loc întunecos.

Prepararea şi administrarea ceaiului În fiecare dimineaţă, puneţi la fiert 250 ml. apă şi lăsaţi la foc domol timp de 10 minute.

Ceai din sâmburi de măsline. Îndepărtaţi recipientul de pe foc, iar în apa fiartă adăugaţi 1 linguriţă din praful de sâmburi de măsline. Beţi ceaiul cu înghiţituri mici, pe stomacul gol, până la ora 12:00.
În acest interval de timp mai luaţi şi 1 linguriţă de ulei de măsline presat la rece.

Cura cu ceai din sâmburi de măsline se ţine zilnic, până la epuizarea prafului de sâmburi, după care se repetă la 4 – 6 luni de zile.

Sursa: topremediinaturiste.roSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?