Ediţie specială de la Sibiu, cu Rareş Bogdan, Cozmin Guşă şi Octavian Hoandră

19 Iunie 2015

În această seară, de la ora 21.00, Realitatea TV pune reflectorul pe primele şase luni de mandat ale lui Klaus Iohannis exact din oraşul preşedintelui.

Urmăreşte-i pe Rareş Bogdan, Cozmin Guşă şi Octavian Hoandră într-o transmisiune specială din Piaţa Mare din Sibiu, de la Festivalul Internaţional de Teatru, pentru a afla dacă povestea de succes din inima României poate demonstra la scară naţională că politica şi cultura, dacă sunt făcute pentru oameni, pot reprezenta cheia relansării unei ţări.

Iar de la ora 22.30 până după miezul nopţii, gazda FITS, Constantin Chiriac, îţi va spune cum a ajuns un festival dintr-un oraş prăfuit în urmă cu 20 de ani să facă o întreagă planetă să vorbească despre un preşedinte care poartă pe umeri misiunea readucerii speranţei a 20 de milioane de cetăţeni.

Va rămâne Sibiul o excepţie în istoria fără ţintă a românilor sau va putea să-i mobilizeze pentru transferarea succesului în plan naţional?Răspunsurile diseară, la Jocuri de Putere în Realitatea Românească, o emisiune pentru inima frântă a unei naţiuni ce nu conteneşte să spere! Cu Rareş Bogdan, Cozmin Gusa şi Octavian Hoandră, de la 21.00 la 00.30, numai la Realitatea Tv!

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?