Edilii sectorului 5, amendaţi de Primăria Generală pentru că nu au deszăpezit străzile

22 Decembrie 2009
Edilii Sectorului 5 au fost sancţionaţi cu o amendă de 60.000 de lei pentru că nu au asigurat deszăpezirea în sector
Edilii Sectorului 5 au fost sancţionaţi cu o amendă de 60.000 de lei pentru că nu au asigurat deszăpezirea în sector
FOTO: geeo.ro

Edilii Sectorului 5 au fost sancţionaţi cu o amendă de 60.000 de lei pentru că nu au asigurat deszăpezirea în sector, Primăria Capitalei amendând, în perioada 21-22 decembrie, şi 44 de agenţi economici şi persoane fizice, cu câte 20.600 fiecare, pentru că nu au curăţat de zăpadă trotuarele.

Reprezentanţii Direcţiei de Inspecţie şi Control General din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti au întreprins, în zilele de luni şi marţi, acţiuni de verificare şi control privind îndepărtarea zăpezii şi a gheţii de pe trotuarele principalelor artere de circulaţie din Bucureşti.

Inspectorii au efectuat 1.287 de controale, atât la agenţii economici, cât şi la persoane fizice şi au dat 374 de avertismente celor care nu şi-au îndepărtat zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din faţa firmelor şi imobilelor. De asemenea, s-au dat 44 de amenzi în valoare de 20.600 de lei.Totodată, Primăria Sectorului 5 a primit o amendă în valoare de 60.000 de lei, pentru că nu a asigurat deszăpezirea în sectorul 5, în conformitate cu O.U.G. nr. 195/2005.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?