Ea îl înşela.El I-a dăruit o cutie în formă de inimă şi a încuiat-o în maşină.HORROR ce era înăuntru

10 Aprilie 2017

Este povestea lui Claire, o tânără de 24 de ani din Statele Unite. Avea o relaţie cu Dennis de 3 ani. Lucrurile nu mai mergeau bine între ei.

Femeia îl înşela de 4 luni. Bărbatul a aflat, dar nu i-a zis iubitei lui că ştia că ea are un amant. Născocea un plan de răzbunare. Şi l-a găsit.

I-a spus, într-o zi, că o ia la o plimbare cu maşina, până la o pădure din apropiere. Cu 3 kilometri înainte să ajungă la destinaţie, Dennis a oprit maşina. I-a spus lui Claire că are o surpriză pentru ea. I-a dăruit o cutiuţă în formă de inimioară, apoi bărbatul a coborât din maşină şi a blocat uşile. Mirată, tânără a deschis cadoul.

HORROR ce era înăuntru. Cutiuţa era plină de gândaci. Femeia s-a speriat foarte tare, a început să ţipe şi a încercat să iasă din autoturism, dar nu putea. Înspăimântată, alerga de pe scaunele din faţă pe bancheta din spate, şi invers. A început să claxoneze, disperată.

În cele din urmă, bărbatul a eliberat-o, i-a spus că a aflat de aventura ei, apoi cuplul s-a destrămat.Cum a reacţionat femeia când a găsit gândacii, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?