Eșec lamentabil al ”momentului lanternelor” la marele miting PSD - FOTO

9 Iunie 2018
Momentul eșuat al luminițelor
Momentul eșuat al luminițelor
Momentul eșuat al luminițelor

Momentul lanternelor a eșuat la mitingul PSD, în ciuda dorinței organizatorilor de a imita imaginea virală obținută de protestul #Rezist.

Mitingul PSD a ratat momentul luminițelor. Motive: discursul interminabil al lui Liviu Dragnea, nerăbdarea participanților de a pleca spre casă și, probabil, o lipsă de sincronizare.

În primul rând, discursul lui Dragnea a ținut așa de mult încât Piața s-a golit semnificativ. Un lucru de altfel normal. Mulți dintre cei din Piața Victoriei aveau un drum lung în față, prin urmare erau nevoiți să plece cât mai repede din București.

În al doilea rând, lipsa de interes a celor prezenți în fața cuvintele liderilor PSD a fost vizibilă. Vorbitorii nu au reușit să îi captiveze pe cei prezenți. 

Dragnea, discurs interminabil, în vreme ce piața s-a golit: ”România s-a trezit. Victorie!” 

În al treilea rând, puținii care se mai aflau în Piață nu știau momentul în care urmau să fie aprinse lanternele telefoanelor.

Deznodământul a fost hilar. Pe scenă, toți cei prezenți agitau telefoanele cu lanternele aprinse. În Piață, puțini imitau gestul liderilor, mulți fiind pe picior de plecare deja.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Flaviu
10 Jun 16:43
Din păcate acești" zombi"votează/ și hotărăsc viitorul nostru iar noi stăm acasă și apoi ne lamentăm!!
Răspunde
0 0
Flaviu
10 Jun 16:43
Din păcate acești" zombi"votează/ și hotărăsc viitorul nostru iar noi stăm acasă și apoi ne lamentăm!!
Răspunde
0 0
Gigi
10 Jun 01:42
Miting PSD = Ali Baba si cei 40.000 de prosti.
Răspunde
0 0
Amalia
10 Jun 00:41
Mă tot gândesc câți protestatari au fost,dacă s-a golit atât de repede piața? Parcă s-ar fi evaporat,dar s-a văzut că au fost acolo,după cantitatea de mizerie rămasă în urmă .
Răspunde
0 0
Cetățeanul
10 Jun 00:31
Ar trebui să ne gândim că nu chiar toți aveau smartphoane cu blitz în posesie. Tocmai de aceia s-a și comunicat în țară să se vină cu lanterne. Știau șefii pesediști foarte bine situația financiară a membrilor lor. Dar și o lanternă costă ceva bănuți. Am știut de la început că în privința vânturării luminițelor nu-i puteau egala pe haștagiști, care din sclavia de la muncă își satisfac niște simple deziderate. Shaorma, mall și smartphone.
Răspunde
0 0
Catalin
10 Jun 01:39
10 Htag-istii aia iti platesc tie excursia, pensia sau ajutorul social/somaj/inmormantare. Tu ce produci?
0 0
Gelu
11 Jun 14:35
2 Sa mori tu ca hastagistii imi platesc mie vacanta? Poate le-o platesc sefilor lor straini, ca majoritatea corporatiilor platesc impozit aproape nul. Lasa ca schimba Liviu asta. Deja bancile au inceput sa dea actionarilor dividente. Au inceput sa aiba profit, ca sa vezi!
0 0
Militaru Petre
09 Jun 23:54
Acest miting a fost RUSIUNEA ROMANIEI
Răspunde
0 0
noelstoica
09 Jun 23:32
Mincinosi pana la capat...! Si capatul este aproape!
Răspunde
0 0
noelstoica
09 Jun 23:29
Mai bine inghititi galustele minciunilor voastre! Sunteti o televiziune demna de tarile tribale! Ar trebuii sa va fie rusine, promovati abuzurile, ura, dezbinarea si incalcarile flagrante ale drepturilor omului, sub pretextul luptei anticoruptie! In realitate sunteti marionetele celor care vor ingropa sau vinde tara...!
Răspunde
0 0
Alex
09 Jun 22:55
De asta va legati dupa tot acest protest?
Se numeste frustrare!
Răspunde
0 0
Amalia
10 Jun 00:36
2 Nu înțeleg ce înseamnă "vă legați după tot acest protest"
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?