După ce ia permisul, tânărul îi trimite instructorului cel mai indecent mesaj. A clacat şi...

21 Aprilie 2018
După ce ia permisul, tânărul îi trimite instructorului cel mai indecent mesaj. A clacat şi...
După ce ia permisul, tânărul îi trimite instructorului cel mai indecent mesaj. A clacat şi...
După ce ia permisul, tânărul îi trimite instructorului cel mai indecent mesaj. A clacat şi... După ce ia permisul, tânărul îi trimite instructorului cel mai indecent mesaj. A fost în stare să... După ce ia permisul, tânărul îi trimite instructorului cel mai indecent mesaj. A fost în stare să...

Nici prin gând nu i-a trecut acestui tânăr că examenul pentru permisul de conducere îi va da atâtea bătăi de cap. Exasperat, tânărul a clacat şi i-a trimis instructorului său un mesaj pe care cu siguranţă îl va ţine minte toată viaţa.

La 19 ani, Daniel Parker a luat aproape 90 de ore de lecţii de condus. Cu doar patru zile înainte de a da testul, Clive, instructorul său, i-a anulat programarea. Nu i-a spus absolut nimic! Pur şi simplu nu i-a mai pus maşina la dispoziţie, iar testarea a fost anulată.

Tânărul a avut noroc însă, şi, la câteva zile după incident, şi-a găsit un nou instructor şi a reuşit să dea examenul. Ba chiar l-a promovat!După ce şi-a luat certificatul, Daniel i-a trimis o poză fostului său instructor care l-a lăsat baltă: într-o mână, tânărul ţinea hârtia; cu cealaltă, însă, îi arăta un semn obscen celui care l-a şicanat până a clacat.

"Să te ia naiba, nemernicule! Clive, trebuia să mă laşi să dau testul, nenorocitule!", i-a transmis tânărul.

Aşa cum era de aşteptat, fotografia a devenit virală în mediul online. Ulterior, Daniel a povestit pentru presa locală: "Mi-a luat pielea de pe mine! I-am dat peste 75 de lire pe lecţiile de şofat. Nu mi se pare normal să fiu jecmănit."

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Sorin Constantin
23 Apr 03:33
90 de ore de școală doar 75 de lire sterline?! Ceva nu e în regulă în articol/
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?