După Arcelor Mittal Galați, Liberty Steel cumpără încă trei unități din Europa

2 Noiembrie 2018

Cumpărătorul combinatului Galați, Liberty Steel, a convenit cu ArcelorMittal un acord în vederea achiziționării a încă trei fabrici siderurgice în Europa.

ArcelorMittal a anunţat astăzi, 2 noiembrie, că a primit o ofertă fermă din partea Liberty House Group pentru achiziționarea liniilor de producţie de la Flemalle și  Tilleur, din cadrul ArcelorMittal Liege (Belgia), în cadrul cărora își desfășoară activitatea un număr total de 720 de angajați, precum și unitatea ArcelorMittal Dudelange (Luxembourg), care are un număr de 225 de angajați.

Detalii pe Realitatea de Galați

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Gheorghe
02 Nov 23:17
Cum spuneau ciumatii rosii, in frunte cu nastase 7 case, despre combinatul de la galati - este o gaura in economie !!!? Trebuie vindut pe 1 dolar !!! Manipulind si mintind continuu ciuma rosie a vindut totul si si-a ascuns incompetenta, coruptia, tradarea si sabotarea tarii si a populatiei.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?