Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui: ”Eu l-aș grația pe Liviu Dragnea”

8 Octombrie 2019

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a comentat, la Digi24, reacția premierului Viorica Dăncilă și răspunsul pe care aceasta l-a dat într-un interviu la Adevărul LIVE atunci când a fost întrebată dacă l-ar grația pe Liviu Dragnea.

Dumitru Buzatu crede că Viorica Dăncilă a evitat, de fapt, un răspuns la cele două întrebări incomode.

„Eu înțeleg foarte bine genul acesta de întrebări-încuietoare care se pun unui candidat la Președinție aflat în situația aceasta de președinte al PSD succesor al dlui Dragnea și nu vreau eu să comentez acum încercările acestea de a evita un răspuns direct - pentru că probabil n-a avut în vedere o asemenea întrebare, nu s-a gândit nicio clipă la lucrul acesta și a încercat să dea o explicație cât de cât convingătoare,  dar eu, dacă aș fi în locul domniei sale și aș fi candidat, eu v-aș fi spus direct că eu l-aș grația”, a spus liderul PSD Vaslui.

Întrebată dacă, în cazul în care ar ajunge președintele României, l-ar grația pe fostul președinte al PSD, Viorica Dăncilă a răspuns: „Doamne ferește!”.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
borfasi
09 Oct 11:22
Parlitul asta e o rusine pentru judetul Vaslui unde Stefan cel Mare a nimicit o armata de jefuitori cam cum sunt tiganii astazi.
Răspunde
0 0
borfasi
09 Oct 11:21
Parlitul asta e o rusine pentru judetul Vaslui unde Stefan cel Mare a nimicit o armata de jefuitori cam cum sunt tiganii astazi.
Răspunde
0 0
Credeti că aummurit toți ,dle cotoi , sau ne arestți pe cei ce ridicân glasul împotriva trădării ?
09 Oct 08:45
Dl Cotoi,eu nu sunt Dragnea,eu mor de gât cu dv si compania,care vindeti tara si lăudați impostorii.
Răspunde
0 0
cotoi
09 Oct 07:06
Tataie in loc sa afirimi asa ceva mai bine te-ai duce linga el .
Răspunde
0 0
Spiritul dlui Dragnea umblă ca o stafie,de aia se tem si ei si voi .
09 Oct 06:07
Păi si dacă va candida la alegerile parlamentare ?Ajuns in parlament va face ca Ponta,va lua din PSD pe cei care sunt impotriva statului paralel,nu agreiaza ofensa suveranității statului de către UE si nu le plac rachetele americane.Un guvern ca cel actual ,cu ministrii vânduti unor puteri străine sau care ,mă rog,iubesc yankeii ca pe sine însăsi,nu e in interesul României.Si poate dacă preia un partid social-democrat autentic,dl Dragnea dezmosteneste mostenitorii care au succedat ,punând umărul.. La ce au pus umărul ,bre ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?