Dragnea, nervos. Cum a răspuns la întrebarea: În ce calitate l-a însoţit Irina Tănase în Elveția?

4 Iunie 2018
Liviu Dragnea și Irina Tănase în Elveția
Liviu Dragnea și Irina Tănase în Elveția

Liviu Dragnea a evitat un răspuns la întrebările reporterilor cu privire la statutul Irinei Tănase, care l-a însoțit în vizită în Elveția. 

Liviu Dragnea a reacționat vizibil nemulțumit de întrebările reporterilor, luni, după şedinţa CExN al PSD. Jurnaliștii prezenți l-au întrebat, printre altele, în ce calitate l-a însoţit Irina Tănase, iubita sa, în vizita oficială în Elveţia şi cine a plătit pentru transportul şi cazarea acesteia.

Întrebat de reporteri cine a acoperit cheltuielile de transport și cazare, acesta a răspuns: "Nu a acoperit cheltuilile cu cazarea nicio instituție publică, nici de aici, nici din Elveția, nici cu transportul."

Însă, acesta nu a răspuns în calitate de ce a fost Irina Tănase în Elveția: "Nu vă interesează ce am discutat acolo, am înțeles!".

Întrebat dacă a cumpărat un ceas din Elveţia, Dragnea a spus: ”Ştiţi ce preţuri sunt?”

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Amalia
04 Jun 16:04
Săracul, a dat în mintea copiilor! Și ăsta vroia să scoată lumea în stradă pentru susținerea familiei! Acuma ce a mai inventat? Pentru ce trebuie să se adune lumea? Mai pricepe cineva ceva? Dragi oameni ,nu vă mai lăsați prostiți, stați acasă lângă familie,descurcați-va singuri pe bază de muncă utilă și vă rog,nu mai părăsiți această țară ,aveți încredere, totul este trecător!
Răspunde
0 0
Cllau
04 Jun 15:06
S-a dus cu fufa pe banii bibicului , dar din banii statului, penibili (bunicu cu nepoata ) !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?