Dragnea, marele absent de la momentul istoric al României. Șeful PSD, chiulangiu de serviciu

10 Ianuarie 2019
Dragnea, în mijlocul unui nou scandal
Dragnea, în mijlocul unui nou scandal

Marele absent zilele acestea este Liviu Dragnea. Potrivit g4media, Dragnea a plecat din țară încă din 2 ianuarie cu un avion privat pe ruta București – Sofia – Verona. Al treilea om în stat este însoțit de mai tânăra sa parteneră, Irina Tănase. Unele informații spun că Dragnea ar putea să revină din vacanță pentru întrevederea cu președintele Comisiei Europene, dar Florin Iordache a infirmat această variantă.  

Ultimele informații arată că Liviu Dragnea nu va fi prezent la evenimentul istoric prin care România va prelua, formal, președinția Consiliului UE. Dragnea avea programată o întâlnire cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, dar în locul său ar trebui să meargă Florin Iordache, cel care îi ține locul la șefia Camerei Deputaților.

"Din câte ştiu, (Liviu Drangea - n.r.) nu este în ţară. (Voi participa - n.r.) eu şi cu domnul Tăriceanu", a afirmat pentru Mediafax Florin Iordache.

Nu este prima dată când Liviu Dragnea își neglijează atribuțiile de serviciu. În ultimii doi ani, ca preşedinte al Camerei, Dragnea a condus doar 20 ședințe de plen, din 217, relatează Realitatea TV.

Pe anul 2018, din totalul de 103 sedințe de plen simple și comune, a condus 2 ședințe simple și 4 ședinte comune, a observat Gigel Stirbu, deputat PNL, care i-a făcut o evidenta lui Liviu Dragnea. Pe anul 2017, din totalul de 114 de ședinte de plen comune și simple, a condus 6 ședințe simple și 8 ședințe comune. Dacă facem o socoteală simplă, din totalul de 217 de ședințe, din ultimii doi ani, dl Dragnea și-a exercitat functia de președinte al Camerei, pentru care primește indeminizatie, in doar 20 de ședințe, procentul participării acestui domn este de 9,2% din totalul ședințelor de conducere efectivă a lucrărilor Parlamentului.

De cele mai multe ori, Liviu Dragnea intră la sedintele de vot final doar daca sunt proiecte importate pentru PSD. Ședintele sunt conduse de obicei de Florin Iordache sau de către un alt vicepresedinte

”El se preocupă de fapt, din biroul său, de plătit polițe și de remaniat ministri la fiecare lună, find, de facto, Prim-ministrul României. Este clar că singurele preocupări principale ale lui Dragnea si ale guvernanților actuali sunt distrugerea economiei românești, tentativa de capturare a statului, distrugerea sistemelor publice, atacul sistematic împotriva mediului de afaceri, tentativa de confiscare a banilor privați si acapararea tuturor instituțiilor. Este evident că pe Dragnea nu-l interesează nici țara, nici economia, nici românii, nici imaginea României în Europa și în lume avâd un singur obiectiv aceea de a ține România cuprinsă propriilor interese”, a spus Știrbu.

Și asta deși Liviu Dragnea are unul dintre cele mai mari salarii din România  -  23.290 lei. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
johnneil
11 Jan 12:05
Ce poate fi mai frumos?
Lui dragnea nicolae liviu ii este rusine cu dragnea nicolae liviu. Dupa atatea prostii cate a facut nu are curaj de a da ochii cu acei oamenii din UE. Un las si jumatate! Nu reprezinta pe nimeni din Romania de fapt.
Răspunde
0 0
Nu puteti fara dl Drgnea ?Vă cred,si vă iert!
11 Jan 10:20
Omul cu combinatie de nume românesc cu prenume german,se exprimă pătimași.Dl Dragnea nu e impotriva UE,ci ,ca social democrat convins,vrea ca acest club să fie democratic,nepărtinitor,loial cu principiile democratice,fara politici partizane si sa nu fie invidios ca Dumnezeu ne-a lasat subsoul,care inebuneste mintile multora.Daca ii cer asta dlui Muresan,nu însemna ca sunt impotriva calitățț domniei sale de cetătean român.Si mai e ceva,România nu e a mea,nici a Sigfriedilor,ci a uramsilor ,urmasilor ei.La asta contribuie toti blogisti de mai jos si toți compradorii.așa ca dl Dragnea nu se teme de noi .Si nici de hasthagi !Poate lipsi motivat de la solemnitățile asigurate de oponetii de starda rusinii !
Răspunde
0 0
cotoi
10 Jan 18:03
face pe interesantu , sa fie bagat in seama , mai bine sta acolo unde este sa-si termine mierea .
Răspunde
0 0
Dan T
10 Jan 13:48
Dragnea este prototipul omului mic (ca si caracter) care se doreste conducator absolut mdar lasitatea il impiedica sa lupte pe fata cu adversarii.
Răspunde
0 0
Amalia
10 Jan 12:42
Părerea mea este că își demonstrează poziția sa anti UE.
Răspunde
0 0
nicu
10 Jan 11:37
inteligenta lui este limitata pentru a avea discutii cu presedentii ue asta stie numai de ciordeli si limbaj interlopo-manelisto -taranisto ...un taran din teleorman cu IQ=1 asa de fapt sunt toti cei din PSD+alde +udmr toti cei care formeaza guvernul interlop infractional
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?