Dragnea: Conferinţa de presă a lui Ilan Laufer, "un incident de securitate"

21 Noiembrie 2018

După ce s-a dezis de declarațiile lui Ilan Laufer, Liviu Dragnea vine cu o declarație cel puțin ciudată, dacă nu șocantă:"confrința de presă a lui Ilan Laufer a fost un incident de securitate".

După ce a afirmat că se delimitează total de afirmaţiile lui Ilan Laufer, cu privire la antisemitismul preşedintelui Iohannis, Liviu Dragnea revine cu precizări pe acest subiect.

Potrivit lui Dragnea, afirmaţiile lui Laufer nu angajează PSD. Conducerea PSD ar fi avut o discuţie în prealabil, în care s-ar fi stabilit ca Ilan Laufer să transmită un comunicat de presă. Conferinţa de presă organizată chiar în sediul PSD nu ar fi avut acceptul conducerii partidului.

"A fost un incident de securitate, ca să spun aşa. Nu se va mai întâmpla. Am avut o discuţie cu secretarul general, că eu nu admit ca în sala de conferinţe de presă să meargă cineva fără ca eu să ştiu", a precizat Dragnea, repetând faptul că declaraţiile lui Ilan Laufer au fost făcute în nume personal.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?