Dragnea, atacat de Dăncilă: Am fost izolată 6 luni la Palatul Victoria. Aveam interzis să vorbesc

23 Iulie 2019
Dancila vs Dragnea
Dancila vs Dragnea

Șefa PSD Viorica Dăncilă s-a dezis din nou de relația cu Liviu Dragnea, în cadrul disputelor din cadrul CEX-ului de marți, și l-a acuzat pe acesta că a ținut-o izolată la Palatul Victoria. 

"Am dovezi despre relația mea cu Dragnea, dar credeți că e bine să ies public? Nu, pentru că nu am să vorbesc de rău un fost președinte. Am fost izolată șase luni în Guvern. Nu am avut voie să fac nimic. Nu mă acuzați că că am fost apropiată de Dragnea, pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la TV", a declarat Viorica Dăncilă în fața colegilor din CEX.

Dăncilă a fost acuzată de Paul Stănescu că este "urâtă de români" din cauza asocierii cu Liviu Dragnea. Premierul a reacționat spunând că mergea în teritoriu cu Teodorovici sau Codrin Ștefănescu și primarii nu aveau voie să vorbească cu ea:

"Pe mine mă interesează să câștigăm alegerile, acest partid să se ridice. Eu nu am vrut funcția de premier. Am fost izolată la Palatul Victoria. M-am dus în teritoriu cu Eugen Teodorovici și Liviu Dragnea, cu Codrin Ștefănescu, le-au dat ordin primarilor să nu mai vorbească cu noi", a mai spus marți Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost întrebată la finalul Comitetului Executiv al PSD despre reproșurile aduse de ea însăși în ședință, și anume că a fost ținută izolată la Palatul Victoria și nu a avut voie să facă nimic, având interzis chiar și să vorbească cu colegii. De ce ați acceptat? - a fost întrebată Dăncilă.

„Aceste explicații le-am dat în forul statutar. Nu vreau să mă raportez la trecut, pentru mine important este prezentul. Am învățat din greșelile trecutului, dar cred că nu ne ajută dacă aducem în prim-plan lucrurile plăcute sau mai puțin plăcute”, a răspuns ea.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Prețuri capiliste,mon cher !
24 Jul 09:59
Dl Ilinca ,spuneți,domnule ,că știți,cum sa stopeze doamna premier preturile multinaționalelor.care ,pe deasupra ,nu dau nici măncare la săraci.?Poate dați sfturi si pentru săraci,nu numai pentru guvern !Că Dan Iosif.Ion Dincă si dl Măries ne asigura ca vom avea si mere si miere ?Sau poate veti să ia occidentul multinaționalele si noi sa iesim din UE ?
Răspunde
0 0
Aveati de atunci un alt program ,bre ?Si tăceați...
24 Jul 07:56
O noutate,guvernul PSD condus de dna prim,voia să aplice alt program de guvernare ,al poporului hastagist ?Păi de ce nu spuneți așa bre ?Am inteles ca programul lui Dragnea a fost aprobat de 47 % din alegători.Dar al doamnei prim ?O sa vedem ,ca si pieirea unui partid ,are o cauză umană :trădarea si infatuarea .
Răspunde
0 0
Vai,dar nu stiam ca avem două programe de indeplinit ,unul a lui Dragnea,altul...
24 Jul 07:55
O noutate,guvernul PSD condus de dna prim,voia să aplice alt program de guvernare ,al poporului hastagist ?Păi de ce nu spuneți așa bre ?Am inteles ca programul lui Dragnea a fost aprobat de 47 % din alegători.Dar al doamnei prim ?O sa vedem ,ca si pieirea unui partid ,are o cauză umană :trădarea si infatuarea .
Răspunde
0 0
Ilinca
24 Jul 06:49
Și până acum de ce nu ați spus nimic...Ați scos o nouă șarjă de minciuni...Nu vă e frică de blestemul poporului înfometat mai rău ca pe vremea lui Ceușescu. Ce folos că produse sunt, dar cu prețuri inaccesibile și toxice cât cuprinde. Ceea ce faceți s-ar putea numi ”genocid!...sub acoperire, otrăvirea lentă a unei populații subnutrite. E adevărat, Dvs. arătați ca...Pegy dar nici sub acest aspect nu reprezentați nimic rpmânesc...veniți dint-un bestiarul istoriei și vă duceți spre altul ...O rușine pentru poporul nostru care a dat atâtea genii și încă mai dă, dacă ținem seama de performanțele tinerilor...probabil că nu sunteți româncă...mai rătăciți printre alte specii
Răspunde
0 0
Citizen
23 Jul 21:55
Saraca, nu vrea sa vorbeasca de rau un fost presedinte, dar il acuza direct ca a izolat-o 6 luni la Palatul Victoria. Asta se contrazice singura si are pretentii la cea mai inalta functie in stat. Te apuca rasul....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?