Dragnea admite că decizia CCR l-ar putea ajuta, dar uită de prescriere

19 Aprilie 2019
Procesul lui Dragnea a fost amânat. Șeful PSD, păsuit până pe 20 mai / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Procesul lui Dragnea a fost amânat. Șeful PSD, păsuit până pe 20 mai / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Procesul lui Dragnea a fost amânat. Șeful PSD, păsuit până pe 20 mai / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea recunoaște că decizia de astăzi a Curții Constituționale îl poate ajuta în procesul în care își așteaptă sentința finală. ,,Se reia procesul", a admis liderul PSD, care a uitat însă să spună că faptele de care e acuzat s-ar putea prescrie. 

,,Bineînţeles că discuţia nu se poartă dacă ÎCCJ a acţionat legal sau nu, ci ce efecte ar putea avea… Ce efecte ar putea avea pentru mine? Că se reia procesul. Adică se reia toată această perioadă în care am stat până acum. Ce va face CCR mâine? O să discutăm după… Eu, ştiţi bine, nu cred că a fost vreo excepţie, indiferent care au fost deciziile CCR, le-am respectat şi am comentat puţin, aproape deloc, despre ce a decis Curtea Constituţională. Au fost decizii care au dat câştig de cauză unora, altă dată altora, au acceptat, au respins, dar judecătorii CCR trebuie respectaţi şi toate deciziile trebuie respectate”, a răspuns Dragnea.

Curtea Constituţională a României (CCR) ar putea pronunţa, vineri, decizia asupra sesizării privind un posibil conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema completurilor specializate în corupţie.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Apelati la jujiti,daca e interzis sa apelați la lege ?
19 Apr 10:41
Dle Dragnea, Iisus,ca suntem in săptămâna patimilor ,nu s-a apărat în fata Sinedriului,dv de ce va apărati ?Să supărati hastagii că, cereti respectarea legii si in cazul dv ,nu vă dati seama ce soc poate avea asupra hastgilor ?Si Hitler a dat ordin sa inunde berlinul ,si atentionat ca ar muri oameni,a spus „Să moară acest popor ,nu e demn de mine ”.Daca nu apelati la jujiț,măcat la lege,bre !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?