Dosarul EADS este CERCETAT de PROCURORII DIN GERMANIA

30 Octombrie 2014

Procurorii parchetului din Munchen au confirmat oficial, că investighează un dosar privind contractul EADS pentru securizrea frontierelor României. Procurorii din Germania au transmis, într-un răspuns oficial, că sunt investigate suspiciuni de dare de mita, scrie Gandul.

Gândul a solicitat Parchetului din Munchen I să confirme dacă există o investigaţie în derulare privind contractul cu EADS şi statul român şi dacă Vlad Georgescu, cel care semnat un articol în Huffington Post, versiunea în limba germană, a depus o plângere. Biroul de presă al parchetului a transmis un răspuns oficial, în care confirmă existenţa dosarului şi faptul că Vlad Georgescu a depus o plângere penală în legătură cu acest caz.

 „Putem confirma faptul că parchetul nostru investighează un dosar privind suspiciuni de corupţie/dare de mită în legătură cu o serie de achiziţii din România. De asemenea, confirmăm că în cadrul acestei proceduri domnul Georgescu a depus o plângere. Vă rugăm să ne înţelegeţi că, la acest moment, nu putem să furnizăm mai multe informaţii, având în vedere că este o investigaţie în derulare”, se arată în răspunsul oficial transmis de biroul de presă al parchetului Munchen I.

 

 Mai multe pe Gandul Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
marian
30 Oct 20:36
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: maryan1983_1983@yahoo.com
Răspunde
0 0
vwef
30 Oct 17:00
de ce nu lasati ma taranilor comanteriul? nu va convine ca germanika voastra este o mizerie corupta pina la cer?
Răspunde
1 0
Cultivatul
30 Oct 11:23
Mam chinuit o ora sa sc riu un comentariu,pai eu muncesc ca prostu,si pierd timp aiurea.Pai de ce nu a aparut????????????
Răspunde
0 0
Cultivatul
30 Oct 11:23
Mam chinuit o ora sa sc riu un comentariu,pai eu muncesc ca prostu,si pierd timp aiurea.Pai de ce nu a aparut????????????
Răspunde
2 0
Cultivatul
30 Oct 11:08
Am venit din Munchen in iulie.Nemtii sant oameni frate.Cand fac aea o ancheta nu mai carae nici musca.Nu are nimeni ce sa mai comenteze,ca e abuz,ca justitia e cu opozitia ,sau ca Hrebenciuc ca le frica sa mai semneze ceva in tara asta sa nu faca parnae...E cu procurorii nemti nu mai are ne hrebe..ce sa mai chitae,cu aea nu te joci.Sant mancati toti din dosar.Sant calare pe ei si procurorii germani si DNA.Asa tata ca luativa singuri streangul si punetivil de gat in piata constitutiei,sau victoriei,piete publice are destule orasul.Nu aveti nici o sansa sa mai scapati ca de atatea ori.Gata nu mai aveti judecatori,procurori de mituit.Ati puso bai smecherasi de cartier,bai bossi lu peste.Mai am o mica sugestie pentru prietenii nostrii,pot spune chiar ca ii iubim si ii adoram.SA SE FACA RESPECTATI MAI MULT,SA FIE IMPUNATORI EXACT CA PROCURORII NEMTI..SA NU MAI DEA VOE ORICAREI SCURSURI POLITICE SAI ACUZE DE TOATE AIURELILE.PE NESIMTITI ASTEA SAI PEDEPSEASCA MAI CRUNT,SA VADA EI CE ESTE DNA.CU DNA NU TREBUE SA SE JOACE NICI IN GAND.ASTA TREBUE IMPRIMAT IN MENTALUL COLECTIV AL SCURSURILOR
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?