Dosarul Caracal. Cumpănașu, declarații halucinante:"Nu cred în povestea cu Dincă criminal!"

13 August 2019

Unchiul Alexandrei este ferm convins că Gheorghe Dincă nu este criminalul nepoatei sale și că, de fapt, Dincă este paravan pentru complici care au avut misiunea s-o ia pe Alexandra și să o mute din casa lui, cât mai rapid.

"Din punctul meu de vedere, nu cred nicio secundă în povestea cu Gheorghe Dincă, criminalul Alexandrei. Omul ăsta a plecat pentru a face loc și pentru a-i lăsa alți complici care s-o ia pe Alexandra și s-o mute de acolo și să se miște rapid.

Nu are niciun sens, nicio logică dacă acest animal-viețuitoare a prins victima că a vorbit la telefon cu poliția, indiferent de cum a prins-o, se apuca să facă focul prin curte! Nu are sens nimic!

E un fapt dovedit, și anume că la ora la care a intrat și a lovit-o pe Alexandra, el nu era acolo!

Este la mintea cocoșului că n-o ții acolo, ba mai mult, după aceea se presupune că o arzi, mai pui la final și probele indubitabile, cum ar fi inelul, și le arunci în butoi ca să dovedești că a fost acolo cu trupul.Eu aștept și întrebări din partea procurorului-șef, dar cu siguranță vor și din partea mea. Una va fi aceea de a solicita lui Bănilă, care poate să dispună către procurorul de caz și acela decide, respectiv reaudierea tuturor celor care au fost implicați în cazul de șantaj proxenetism și răpire din 2012 și din 2014. Inclusiv a victimelor și a tuturor celor care au fost cercetați și care azi sunt în libertate.

Nu are cum să nu existe o încrengătură între cei de atunci și cei de acum. Una dintre solicitările către procurorul-șef va fi aceasta pe care o voi depune în scris.

O altă solicitare va fi aceea de a ține legătura cineva din partea parchetului cu familia, de a liniști acești oameni că se fac lucruri", a declarat Alexandru Cumpănașu.

 

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Adrian
13 Aug 16:20
Ne-am săturat de idioteniile lui Cumpănașu.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?