Donatorii de sânge vor primi mesaje pe telefoane. Ce vor conţine acestea

16 Octombrie 2018
Donatorii de sânge vor primi mesaje pe telefoane. Ce vor conţine acestea 
Donatorii de sânge vor primi mesaje pe telefoane. Ce vor conţine acestea 

Senatul a adoptat, marţi, un proiect legislativ prin care donatorii de sânge vor primi, pe telefon, mesaje de mulţumire pentru gest sau de solicitare în situaţii de urgenţă sau la demararea unor campanii de donare de sânge. Ministerul Sănătăţii nu susţine iniţiativa.

 

 

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.282/2005 privind organizarea activităţii de transfuzie sanguină, donarea de sânge şi componente sanguine de origine umană, precum şi asigurarea calităţii şi securităţii sanitare, în vederea utilizării lor terapeutice, a fost adoptată cu 73 de voturi „pentru”, în unanimitate. Ministerul Sănătaţii nu susţine iniţiativa legislativă.

„Donartorii de sânge primesc, la fiecare donare, un mesaj de mulţumire cu următorul text; Vă mulţumim că aţi donat sânge în data de... Fiecare picătură de sânge contează”, prevede proiectul de lege.

Donatorii vor fi anunţaţi, de asemenea, şi în momentul în care sângele acestora a fost folosit.

 
 
 
 


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?