Doliu în lumea teatrului românesc. A murit o actriţă foarte cunoscută

11 Septembrie 2015

Actriţa Oana Ioachim a încetat din viaţă vineri dimineaţă, la doar 48 de ani. Cunoscută pentru rolurile jucate în teatru, dar şi în film, Oana Ioachim a fost angajata Teatrului Mic din Bucureşti aproape 20 de ani.

Anunţul a fost făcut de Teatrul Mic din Capitală: cu regret vă aducem la cunoştinţă plecarea dintre noi a actriţei Oana Ioachim, care s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 11 septembrie 2015, la vârsta de 48 de ani.

Fiica dramaturgului Paul Ioachim, a avut o carieră recunoscută atât în teatru, cât şi în cinematografie. Angajată a Teatrului Mic timp de aproape 20 de ani, Oana Ioachim a lucrat cu regizori precum Cătălina Buzoianu, Dan Micu, Dragoş Galgoţiu, Dinu Manolache, Sanda Manu, realizând de fiecare dată roluri care au rămas, cu siguranţă în memoria publicului.

Personajele cărora le-a dat viaţă în spectacole precum "Mătrăguna", "Regăsire", "Trei jobene", "Desculţi în parc", "Popcorn" sau "Cum iubeşte cealaltă jumătate "au fost aplaudate de-a lungul anilor de sute şi mii de spectatori. Plină de vervă, cu aplomb în comedie, dar şi resurse de dramatism vibrant, Oana Ioachim rămâne în sufletul partenerilor de scenă ca o prezenţă pozitivă, ca o personalitate puternică, ca o fiinţă plină de dăruire faţă de meserie.Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt aşteptaţi duminică, 13 septembrie, la ora 12:30, la Cimitirul Sf. Vineri de pe Calea GriviţeiSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?