Doi parlamentari refugiați la Ponta s-au întors la PSD ca să NU voteze moțiunea

9 Octombrie 2019

Deputații clujeni Horia Nasra și Cornel Itu, care săptămâna trecută plecaseră din PSD în Pro România, au revenit în PSD. Opoziția va avea astfel două voturi în minus.

Cei doi deputaţi şi-au dat săptămâna trecută demisia din PSD Cluj şi au trecut în partidul lui Victor Ponta, Pro România.

„Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei.

Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală!

Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI.Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toți parlamentarii săi, de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!

Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democrați cu vechime în organizație care pot reprezenta cu onoare clujenii și capitala Transilvaniei, nu un individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali.

Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD și Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formațiuni împărtășesc valori social-democrate.

Joi voi fi alături de colegii mei, deputații din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat și îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală”, a scris Horia Nasra pe Facebook.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
mihai
09 Oct 17:39
Oameni care sa se teama de dosare penale, nu au ce cauta in politica.
Răspunde
0 0
Truţă Mihai
09 Oct 14:03
Sunt de părere că existenţa în liberate a unor asemenea oameni poate fi explicată prin declaraţiile "doamnei" Va. Vi. Dăncilă, personalitate, cu mantie aurie, care ocupă la zi funcţia de prim minitru al României şi care are calitatea, dacă se poate numi aşa, de preşedintele al Partidului Social Democrat în anul 2019:
"În cazul în care moțiunea nu va trece joi, parlamentarii PSD și primarii din teritoriu vor primi banii în cursul zilei de vineri prin ordonanță de urgență."
"Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… și mulți din această sală știu la ce m-am referit..."
Există şi soare dincolo de plapuma de nori, în sensul că onoraţi membrii ai CSM au sesizat CCR cu privire la nemerniciile răstite prin viu grai de către "doamna" mantie aurie.
"prin afirmația că menținerea la guvernare a unui partid politic și rămânerea în ființă a Guvernului României au ca miză - chiar mai mare decât înalta demnitate de prim-ministru - dosarele (judiciare), Secția Specială și numirea procurorilor, doamna prim-ministru și președinte al PD știrbeste în mod grav independența autorității judecătorești, principiu care presupune cu necesitate ca "gestionarea dosarelor judiciare, respectiv înfăptuirea Justiției să se facă în mod liber, având ca unic temei legea, de către magistrați independenți și fără a depinde în vreun fel de un anume guvern în funcțiune sau de un anume partid care să formeze majoritatea parlamentară care îl susține."
Răspunde
0 0
joska
09 Oct 12:41
sunteti un fel de pielea p..i
Răspunde
0 0
Borfasarie in Batustan !!!
09 Oct 11:32
Astea sint ciurucurile cu care ciuma rosie saboteaza tara si poporul !
Răspunde
0 0
Mihai
09 Oct 11:06
In ziua cand indivizi ca acestia vor disparea din viata politica a tarii oameni vor duce mai bine in Romania.
Iesiti oameni la vot la alegeri in asa fel ca idioti ca acestia doi sa nu mai fie alesi deputati.
Răspunde
0 0
ILI
09 Oct 10:51
Uite prostul, nu e prostul.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?