Doctor din PSD, avertisment pentru Dragnea: Trebuie să se opereze urgent

18 Martie 2019

Medicul anestezist Nicolae Bacalbaşa îi dă veşti proaste lui Liviu Dragnea! În cazul diagostulcul de hernie dublă, cel mai probabil va fi nevoit să se opereze şi este mai bine să nu amâne. 

Deputatul PSD, medic de profesie, a afirmat că specialiştii care l-au consultat pe Liviu Dragnea i-au recomandat să se opereze de urgență, pentru a nu risca să agraveze situația, potrvit Antena 3.

"O compresie radiculară într-o hernie de disc nu poate provoca îngrijorare pentru că nu este o afecţiune letală. Sigur că este o perturbare a activităţii principalului lider al unui partid. Din nefericire, este o afecţiune extrem de dureroasă, greu de suportat. Deci, mai degrabă îmi provoacă compasiune şi solidaritate faţă de problemele neplăcute de sănătate de care avem parte toţi, pe rând, acum are nevoie Liviu Dragnea", a declarat Bacalbaşa, la Parlament, citat de Agerpres.

În calitate de medic, Bacalbaşa a explicat că, "din punct de vedere formal, orice compresie radiculară este indicaţie chirurgicală".

Liviu Dragnea a fost diagnosticat de medici cu dublă hernie de disc şi potrivit surselor din partid, prima opţiune a sa ar fi fost să se trateze, însă medicii i-au recomandat intervenţie chirugicală.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Alexandru Constantinescu
18 Mar 17:46
Omul este un borfaș notoriu. Și eu am hernie dubla de disc și după medici trebuia sa ma operez de 10 ani. Asta este o noua șmecherie golaneasca sa nu se prezinte la judecata. Nu i-a cumpărat încă pe 3 din 5 judecători să-l facă scăpat. Asta e realitatea. N-o sa se opereze, a amânat cu o luna judecata și peste o săptămână îl vedeți bine mersi la pupitru cu sfori... Să-i dea Dumnezeu ce merita
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?