Parchetul General anunță control la DNA Oradea. Anunț de ULTIMA ORĂ de la Augustin Lazăr

11 Ianuarie 2019
Augustin Lazar
Augustin Lazar

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție anunță că a dispus efectuarea unui control la DNA Oradea, aflat în centrul unui nou scandal media.

Procurorul general transmite, printr-un comunicat de presă, că activitatea tuturor procurorilor trebuie desfășurată "cu respectarea strictă a legii, a drepturilor și libertăților cetățenilor, cu imparțialitate și independență".

În urma apariției în presă a înregistrărilor unor discuții ale procurorilor de la DNA Oradea, s-a dispus efectuarea unui "control al cauzelor despre care se face vorbire în înregistrare, concluziile acestui control urmând a fi implementate cu imparțialitate și fără întârziere".

Comunicat - Control DNA Oradea

Văzând interesul manifestat de mai mulți jurnaliști privind punctul de vedere al procurorului general referitor la activitatea procurorilor din unele unități teritoriale ale D.N.A., Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următorul mesaj:Conducerea Ministerului Public se delimitează de activitățile ce nu se circumscriu normelor procedurale sau care constituie abateri disciplinare sau încălcări ale Codului deontologic al magistraților.

Activitatea tuturor procurorilor trebuie desfășurată cu respectarea strictă a legii, a drepturilor și libertăților cetățenilor, cu imparțialitate și independență.

În urma apariției în presă a înregistrărilor unor discuții s-a dispus efectuarea unui control al cauzelor despre care se face vorbire în înregistrare, concluziile acestui control urmând a fi implementate cu imparțialitate și fără întârziere.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
S opinia publica lucreaza pentru noi !
12 Jan 01:08
Ce democrat a devenit,dle procuror ?Vedeti ca si opinia publica se poate mobiliza ?Daca ar fi mobilizat-o si pe Codruta,poate acum francezii nu cereau decoratiile inapoi si CIA nu se dezicea asa de usor de colaboratori ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?