Directorul unei școli a trimis zeci de elevi acasă! Motivul este HALUCINANT

22 Septembrie 2017

Directorul unei școli din Statele Unite ale Americii a decis să nu își încalce principiile și a trimis zeci de elevi acasă, pe motiv că nu au respectat uniforma impusă de instituția de învățământ. 

Zeci de plângeri au fost depuse la instituția de învățământ împotriva directorului, după ce 87 de elevi au fost trimiși acasă pentru că nu au respectat regulile impuse în ceea ce privește stilul vestimentar.

De cealaltă parte, profesorul susține că nu are niciun fel de regret în urma deciziei luate, pentru că elevii au refuzat să poarte uniforma școlară. Mai mult de atât, acesta susține că rigurozitatea lui este necesară pentru a crește standardele școlii pe care o conduce. 

”Unii elevi au ales să nu respecte deciziile luate de conducerea instituției și au fost excluși. Asta este tot!”, s-a apărat directorul unității de învățământ, potrivit Dailymail.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?