Directorul FBI: Hacker-ul român Guccifer a minţit. Nu a intrat în mail-ul lui Hillary Clinton

7 Iulie 2016

Hackerul român Guccifer a recunoscut că a minţit când a pretins că a intrat în serverul de email al lui Hillary Clinton, a declarat astăzi directorul FBI, în timpul audierii sale în Senatul American. Acesta a adăugat însă că fostul secretar de stat nu stăpânea foarte bine nivelul de clasificare a informaţiilor pe care le deţinea şi nici nu era foarte atentă la ceea ce transmitea pe mail.

Redăm, în continuare, dialogul dintr directorul FBI şi anchetator:

Dumneavoastră sau cineva din FBI l-aţi intervievat pe hackerul Guccifer?

Da!

A pretins că a avut acces la serverul de mail al lui Syd Blumenthal, care l-a dus la serverul de mail al lui Hillary Clinton. Puteţi confirma că nu a avut niciodată accces la serverul ei?
Nu a avut, a admis că a fost o minciună.


Bine, măcar atât.

 

 

Guccifer, celebrul hacker român ar fi ajuns la un acord cu FBI şi procurorii SUA şi va pleda "vinovat" în faţa tribunalului american unde este judecat pentru spargerea corespondenţei unor nume grele de la vârful politicii SUA, inclusiv Hillary Clinton.

Guccifer, hackerul din Arad care a făcut publice mesaje personale din mailurile lui Colin Powell sau membri din familia Bush şi ar fi spart şi contul lui Hillary Clinton, ar fi ajuns acum la un acord de colaborare cu FBI-ul, transmite Fox News.

Marcel Lehel Lazar, românul de 44 de ani, s-a declarat nevinovat la extrădarea pe teritoriul SUA, însă acum se pare că este dispus să-şi recunoască vinovăţia la câteva capete de acuzare.

Un purtător de cuvânt al procuraturii federale din Virginia a confirmat luni că este aproape de finalizare o înţelegere cu Guccifer şi acesta ar putea pleda vinovat miercuri dimineaţă, la următoarea audiere din proces.

Luna trecută, Lazăr a pledat nevinovat la acuzaţii ca furt de date, acces neautorizat pe computer sau obstrucţionarea justiţiei.

 


Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?