Directoare, concediată după ce şi-a primit elevii la serbare cu un dans la bară. Şi asta nu e tot!

5 Septembrie 2018
Directoare, concediată după ce şi-a primit elevii la serbare cu un dans la bară. Şi asta nu e tot!
Directoare, concediată după ce şi-a primit elevii la serbare cu un dans la bară. Şi asta nu e tot!
Directoare, concediată după ce şi-a primit elevii la serbare cu un dans la bară. Şi asta nu e tot! Directoare, concediată după ce şi-a primit elevii la serbarea cu un dans la bară. Şi asta nu e tot! Directoare, concediată după ce şi-a primit elevii la serbarea cu un dans la bară. Şi asta nu e tot!

Directoarea unei şcoli din China a fost lăsată fără funcţie după ce şi-a primit elevii, la serbarea de început de an şcolar, cu un spectacol de dans. La bară! Ce a urmat a şocat!

Sute de elevi, cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani, alături de părinţii lor, au trecut, recent, printr-o experienţă cel puţin neobişnuită. În timpul serbării de început de an şcolar, organizată la grădiniţa Xinshahui, din Shenzhen, China, aceştia s-au trezit în faţa unei dansatoare la bară.

Spectacolul, organizat în curtea şcolii, a fost pus în scenă, în cele mai mici detalii, chiar de directoarea instituţiei, Lai Rong, spre groaza părinţilor.

Potrivit presei locale, aproximativ 500 de copii şi 100 de părinţi au văzut cum, minute în şir, o tânără executa mişcări lascive, la bara care avea deasupra steagul Chinei.

"După 10 zile de activităţi şcolare intense (participare la activităţi cu temă "militară" sau expoziţii de tehnică militară), elevii au fost întâmpinaţi cu un dans la bară! Femeia asta a luat-o razna!", a scris un părinte, pe o reţea de socializare unde au fost făcute publice mai multe imagini de la serbare.

Aşa cum era de aşteptat, autorităţile au deschis o anchetă. Cu toate acestea, deşi mulţi părinţi au cerut restituirea banilor daţi pentru serbare, au fost şi cazuri în care s-au arătat direct interesaţi de practicarea acetui tip de "mişcare". Directoarea, însă, nu a mai avut nicio şansă, fiind concediată imediat.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?