Direcţia de Permise: Fiul lui Geoană a dat examenul pentru carnet pe un triciclu

18 Septembrie 2009
foto: cotidianul.ro
foto: cotidianul.ro
Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a anunţat printr-un comunicat că Alexandru Geoană, fiul lui Mircea Geoană, posedă permis categoria B1, obţinut în urma examenului dat în data 01.07.2009.

Direcţia de Permise a anunţat că examenul a respectat procedura de examinare pentru  pentru obţinerea permisului de conducere, utilizându-se un autovehicul corespunzător subcategoriei B1, respectiv un triciclu marca Piaggio care aparţine şcolii de şoferi la care acesta a urmat cursurile de pregătire.

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a precizat că  candidatul  Alexandru Geoană a efectuat cursurile de pregătire în vederea obţinerii permisului de conducere la o şcoală de şoferi din afara  Bucureştiului.

Alexandru Geoană, fiul de 16 ani al preşedintelui PSD, a fost surprins de reporterii de la revista "Academia Caţavencu" conducând un automobil Fiat 500 pe bulevardul Dorobanţi din Capitală. Potrivit publicaţiei, Alexandru Geoană conducea un Fiat 500 model vechi.

Citeşte şiFiul minor al lui Geoană, şofer de Dorobanţi

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?