Dieta balerinelor. Ce mănâncă acestea pentru a-şi menţine silueta

1 Noiembrie 2017
Dieta balerinelor. Ce mănâncă acestea pentru a-şi menţine silueta
Dieta balerinelor. Ce mănâncă acestea pentru a-şi menţine silueta

Balerinele sunt delicate, slabe, înalte și perfect tonifiate, de aceea mulți oameni consideră că ele au o dietă restrictivă sau că se înfometează.

Un interviu realizat cu un reprezentat al Baletului Național din Canada, Amanda Murray care se ocupă de alimentația lor, arată că balerinele au o dietă asemănătoare cu cea a unui sportiv de perfomanță. ”Dansatorii sunt sportivi și mulți au o dietă asemănătoare, deoarece toți au un consum caloric ridicat în timpul antrenamentelor intense și lungi”, explică Amanda Murray.

Dieta balerinelor include carbohidrațiiBalerinele trebuie să consume mese consistente care conțin proteine și carbohidrați complecși, precum și gustări sănătoase între mese, pentru a avea energie. ”Toți sportivii trebuie să consume carbohidrați de calitate și produse neprocesate cum ar fi fructele, legumele, verdețurile, cerealele integrale, leguminoasele, nuci și semințe”, explică specialistul.

Dieta balerinelor include doar alimente integrale

Principala regulă pe care trebuie să o respecte este aceea de a consuma preponderent alimente integrale și de a evita toate produse procesate. Cu cât hrana lor este mai puțin procesată și concentrată pe fructe, legume, cereale integrale, nuci, semințe, cu atât furnizează corpului nutrienți de calitate care conferă energie. Proteinele animale sunt incluse în dieta balerinelor, însă este important să fie atente la porțiile consumate, scrie eva.ro.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?