Dezvăluiri șocante din ”Casa Groazei”. Avocat: ”Sunt tuneluri, grote, puțuri. Cred că e un cimitir”

7 August 2019

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, descrie în termen sumbri casa lui Gheorghe Dincă și sugerează că acesta ar putea ascunde acolo mai multe cadavre. Pop îl descrie pe Dincă ca un om foarte abil, care știe cum să reacționeze în fața procurorilor, și îndeamnă opinia publică să pună presiune pe autorități să continue ancheta. 

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei Melencu, suspectează că în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal ar putea fi ascunse alte cadavre și cere procurorilor să continue ancheta și după ce probleme vor arăta în mod clar că Luiza este moartă. 

Pop descrie casa și curtea lui Dincă în termeni sumbri. ”Există tunele, tot feluri de foraje, puțuri înfundate, grote și tot felul de betoane fără rost. Cred că aici poate să fie un fel de cimitir al istoriei lui îndelungate în domeniul crimelor. (...) Nu a mai avut loc și a început să le dea foc și să le îngroape prin altă parte”, a spus avocatul.

Pop a cerut anchetatorilor să îl facă pe Dincă să vorbească. Dacă ne apucăm să săpăm costă foarte mult. Să ne spună unde să săpăm. Miroase numai a cadavru din toate acele grote”, a spus avocatul.

Informații incendiare, care aruncă în aer cazul de la Caracal: "Probele, puse recent acolo"

Avocatul familiei Luzei, acuzații grave la adresa procurorilor: ”Ne ascund informațiile”

Tonel Pop l-a descris pe Dincă ca pe un om foarte abil, informat în privința anchetei și a reacțiilor din presă. ”El este foarte bine organizat și este alimentat cu sfaturi juridice, interactiv față de situația din terrn și situația mediatică. Am bănuit că cineva l-a învățat. Este ca un joc de șah. El joacă pe o tablă de șah și mută pionii”, a spus Pop.

Marele pericol, potrivit avocatului, este ca procurorii să decidă să oprească ancheta. ”Procurorii ar putea zice: ecuația este închisă: de ce să săpăm noi, de ce să facem șantier aici?”. 

Anchetatorii au reluat astăzi verificările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere. Astăzi, în cea de-a șasea zi de căutări de noi probe, ar urma să aflăm ce ascundea suspectul în gropile betonate care au fost găsite în curtea lui.

Pop a avertizat însă că acest lucru nu se va întâmpla foarte curând. ”Când se va intra va trebui să fie aduse macarale mobile, picamere mecanizate. Va fi un întreg șantier”, a spus el.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Diaspora
07 Aug 20:15
Esti inapoiat, cearta-te singur. Successuri.
Răspunde
0 0
''Eooororile'' costa viata romanilor !!!
07 Aug 17:49
Diaspora 07 Aug 14:11 - nenica, nici un aparat cu ultrasunete nu va putea demonstra ca talica ai macar un neuron in capatina aia de tabla. Se vede ca incerci sa musamalizezi ceva ... CE ascunzi !? De ce ti-e frica !? NIMIC nu poate face ''radiografii'' cu nimic unei suprafete de teren !!! Nu exista acea ''tehnologie'' asa cum nici militia nu o are pe cea de localizare a unui apel telefonic !!!
Răspunde
0 0
Diaspora
07 Aug 14:11
Tot este cusut cu ata alba inclusiv ce zice acest avocat. Acum sunt aparate cu ultrasunete la indemana oricui are pana in 10.000 euro sau se pot inchiria de la firme care fac foraje pentru a face prospectiuni asupra oricarei suprafete de teren. Se vede ca la radiografie mai pe romaneste... Apoi cine si-ar pune in vanzare un teren si o casa pline de cadavre ingropate? Pare sa fie Noaptea Mintii sau bataia de joc pe internet contunuaaa...
Răspunde
0 0
''Eooororile'' costa viata romanilor !!!
07 Aug 13:50
Lumea sa saturat de batiste jegoase pe tambal ! Nu crezi ca sau saturat sa vada pe toate sosele europei tinere, multe minore, care trec granita ca prin brinza si se prostitueaza de ''placere'' ! Care dispar fara sa mai stie nimeni nimic de ele ! Cind ti-or jupui proxenetii copii sau vreo ruda si vei fi tratat conform legislatiei, personalului si echipamentelor actuale atunci o sa intelegi ce inseamna ''emotie'' ! Daca nu era unchiul Alexandrei o mica ''scula'' in tara asta lipsita de emotii, descreieratul asta era acoperit de toti, dar in primul rind datorita LEGISLATIEI facuta prin circiumi ! Au murit doi copii exceptionali, macelariti ca niste animale, altii, multe mii, sint ''doar'' disparuti. Autoritatile impanate de unchesi ''numiti'' au o singura ''calitate'', dau vina pe victima si pe rudele ei pentru efectele produse de totala lor neimplicare. Au cazut regi si imparati, sau transformat tari si imperii ...
Răspunde
0 0
Adrian P
07 Aug 11:34
Voi media mai puteți face ceva!!! Informați lumea cu tot ce știți despre ancheta și dacă observați incontinuare ca se încearcă mușamalizarea , (ascunderea adevărului ), faceți apel la opinia publica sa iasă in strada! Nu se mai poate! Chear toate instituțiile sunt corupte și pline de incompetenți?!! Oameni buni, nu mai plătiți nici o taxa!!!
DESTEPTATI-VA!!! Nu impozite, nu sănătate , nu TVA!
Gândiți !! Își iau salari nesimptite din bani voștri iar voi Rămâneți sa trăiți cu 1500 pe luna!
Cereți in strada sa se facă dreptate! Sunt multe nume mari din Olt și nu numai implicate! Au mers la acest psihopat , și au profitat de bietele fetițe !
Sa nu uite de karma! Roata, roata merge! Or ajunge și copiii lor nepoții lor la greu! Or zbiera de durere atuncia!
Singura speranța e media și opinia publica! Nu va ajuns! Haideți sa eliberam țara de ticăloși și trădători de neam!!!
Răspunde
0 0
''Eooororile'' costa viata romanilor !!!
07 Aug 10:53
Otoritatil au fost continuu partase cu infractorii. familia descreieratului STIA exact ce se intimpla, la fel si multi dintre vecini si ''preteni''. Prin legislatie care intentionat promova infractorii si infractiunile, prin ignorarea continua a PROFESIONISTILOR si abuzul legislativ impotriva victimele, NIMENI nu mai doreste sa intervina indiferent ce se intimpla. OPINIA PUBLICA ESTE INTERZISA SI BLAMATA.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?