Dezvăluire ŞOCANTĂ despre pericolul apei sfinţite

11 Iunie 2014

Credinta populara sustine ca apa sfintita este un mijloc de purificare spirituala, dar si o substanta care vindeca trupul de cele mai multe dintre boli. Cu toate acestea, cercetatorii au realizat un nou studiu prin care distruge acest mit popular, scrie BZI.ro.

Cercetatorii din cadrul Institutului de Igiena si Imunologie Aplicata din cadrul Universitatii din Viena au analizat mai multe mostre de apa sfintita. Descoperirea a fost una uimitoare pentru toata lumea, pentru ca doar un mililitru de astfel de apa poate contine pana la 62 de milioane de bacterii.

Testele au mai aratat ca in proportie de 86% dintre toate esantioanele analizate contineau urme de fecale, precum si bacterii periculoase precum E. coli, enterococi sau chiar Campylobacter. Aceste bacterii au un efect daunator asupra organismului si pot produce crampe abdominale, diaree si febra.

O alta problema este intalnita in cazul apei sfintite. Ea contine si nitrati in cantitati foarte mari, care odata introdusi in organism pot provoca afectiuni grave si chiar moartea.

Trebuie sa informam populatia cu privire la riscurile la care se supun daca va continua sa consume apa sfintita. Aceasta este o problema care a fost ignorata pana acum, mai ales in conditiile in care oamenii au sistemul imunitar din ce in ce mai slab.”, a declarat Dr. Alexander Kirschner, unul dintre cercetatori.Aceasta problema se pare ca nu este una inedita pentru ca acum cativa ani s-au incercat introducerea unor automate care sa distribuie sticle sigilate cu apa sfintita. Aceasta masura a fost luata de a proteja enoriasii de anumite afectiuni, dar in cele din urma nu si-a atins scopul propus.

Cei mai muti dintre practicantii religiosi prefera sa consume apa sfintita direct de la sursa pentru ca au senzatia ca astfel vor dobandi o sanatate de fier si vor fi binecuvantati de Dumnezeu. Aceasta cutuma este una daunatoare sustin specialistii si ar trebuie eliminata cu orice pret pentru ca organismul nu se va purifica astfel, ci va fi supus unui atac bacteriologic fara precedent.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 -1
whitezombie
12 Jun 22:42
Nu degeaba va da dumnezeu geardia, bai pacatosilor. Beti urina, sa va faceti bine. The lions lick their own di ck, did you knew that?
Răspunde
0 -2
marinici
12 Jun 13:26
O fi fost facuta de un popa cu barba naparlita(fara barba-papistas adica). Si noi avem multi popi cu barba napirlita ca papistasii.
Răspunde
3 -2
Alex the Lion
12 Jun 12:06
Bai nene jurnalist, de ce nu incepi cu inceputul. Uite de ex. in localitatea mea apa potabila se "extrage" din Dunare. Este asa de plina de vietati incat 80% la suta din locuitori sunt infectati cu Giardia&Co.. Cei 20% sanatosi au alta sursa, un parau. Cum este posibil, iti spun eu. Galatiul si Braila, localitati care sunt in amonte, nu au statii de purificare si isi arunca dejectiile ca atare in Dunare. Dar asta nu e o stire "banoasa" nu-i asa?. Trebuie implicata si Biserica cumva. Cat despre dez-cerebratii care vad in articolul asta un motiv de a injura credinciosii si cele sfinte, "well done guys, now every body knows you need medication under severe control. You are more toxic than our infested water.!!!"
Răspunde
2 -1
ca sa stii
12 Jun 11:59
daca au analizat " agheazma" facuta de eretici, sigur ca e papa chioara, ca ei NU mai au Duhul Sfant care sfinteste toate. daca ar fi analizat apa sfintila de la ortodocsi, alta ar fi fost treaba.
a citit redactorul care a scris acest articol jalnic despre sfantul Mihai Viteazu si despre cum I-a facut el de rusine pe papistasi carora li s-a stricat agheazma, in timp ce ortodocsilor nu???
ia mai cititi ca e vorba de istoria noastra. apropos, el a fost omorat din ordinal papei, pt ca de 5 ori i-a spus sa treaca la papism, iar sfantul domnitor a refuzat.
Răspunde
5 -6
un crestin - continuare
11 Jun 23:07
Recomand şi documentarul Minuni Euharistice (subtitrat in romana) - Un documentar foarte interesant despre minuni si prezenta reala a Domnului Isus Cristos in Euharistie confirmata si de investigatiile stiintifice:

youtube.com/watch?v=6FsZVatSrUw&feature=youtu.be
Răspunde
4 -7
11 Jun 23:14
5 MUÍE MA CRE(S)TINE !
1 -4
........
12 Jun 03:08
3 Vai de capul meu, nu mai poti sa citesti nimic de prostanul asta
0 -2
whitezombie
12 Jun 09:19
12 Punctuletze, dupa mintea lui creatza, cantitatea bate calitatea.
0 -7
ABT
11 Jun 21:38
intradevar intrun fel au dreptate pt ca cei care iau apa sfintita de la oras contine multe bacterii etc pt ca enoriasii nu spala bine butoaiele bidoanele etc (pt ca sunt prea multe si nu au timp si se gândesc ca daca omul are credinta nu sunt atacati de bacterii ) in care pun apa nu le sterilizeaza cum trebuie pe când la tara fiecare se duc cu apa lor intro caldarusa si când trece popa pe langa ei le sfinteste ...deci e mai periculoasa apa de la oras
Răspunde
1 -6
ABT
11 Jun 21:31
intradevar intrun fel au dreptate pt ca cei care iau apa sfintita de la oras contine multe bacterii etc pt ca enoriasii nu spala bine butoaiele bidoanele etc (pt ca sunt prea multe si nu au timp si se gândesc ca daca omul are credinta nu sunt atacati de bacterii ) in care pun apa nu le sterilizeaza cum trebuie pe când la tara fiecare se duc cu apa lor intro caldarusa si când trece popa pe langa ei le sfinteste ...deci e mai periculoasa apa de la oras
Răspunde
9 -6
un crestin - continuare
11 Jun 20:45
În ce priveşte afirmaţia că apa sfinţită este un mijloc de purificare spirituală: trebuie precizat că apa sfinţită ajută la alungarea duhurilor necurate dintr-un loc, dar nu curăţă sufletul de păcate. Păcatele se iartă numai prin pocăinţă.
Răspunde
6 -6
un crestin - continuare
11 Jun 20:26
Realităţile invizibile şi imateriale nu sunt mai puţin adevărate decât cele vizibile şi materiale. Nu există doar materia, nu există doar ceea ce se poate observa şi măsura. Sunt foarte multe argumente şi dovezi ale existenţei lui Dumnezeu şi a vieţii veşnice de dincolo de moarte. Unele dintre acestea sunt redate pe blogul urmator:

cezar-iasi.blogspot.ro
De pe acest blog recomand, in primul rand, articolul cu titlul Argumente şi dovezi ale existenţei lui Dumnezeu şi a vieţii veşnice de dincolo de moarte (articolul cel mai amplu, din partea de jos a blogului). În afară de acesta, blogul conţine: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV si radio on line, carti care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare in calculator), articole foarte interesante. Vă recomand să intraţi pe blog, să-l studiaţi şi să-l trimiteţi mai departe, ca să foloseascăşi altora.
Răspunde
6 -4
un crestin - continuare
11 Jun 20:05
Nicolae C. Paulescu scrie mai departe: „Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală, fără de care ştiinţa cade în absurd. Materialismul ateu a năpădit societatea modernă, care l-a primit orbeşte tocmai pentru că el s-a dat drept expresia ştiinţei, drept rezultatul sau sinteza celor mai recente descoperiri ale ei. El s-a servit de prestigiul ştiinţei - deşi, ca sistem, este însăşi negaţia acesteia - ca să impună mulţimii semi-savanţilor, incapabili să-i priceapă ipocrizia. Prin ei, s-a introdus în şcoli (unde, în mod laş, a exploatat şi exploatează candoarea şi naivitatea copiilor sau a tinerilor neexperimentaţi, care nu au nici cunoştinţe suficiente, nici spirit critic destul de dezvoltat pentru a deosebi minciuna de adevăr) şi a otrăvit astfel, cu doctrinele sale răufăcătoare, mai multe generaţii. Ca orice eroare, materialismul înseamnă ignoranţă - fie prin lipsa de cultură, fie prin lipsa de inteligenţă, fie prin caracterul pătimaş. La şaptesprezece ani, eram materialist pentru că nu aveam decât o sumă foarte restrânsă de cunoştinţe asupra naturii; pentru că raţiunea mea nu era încă dezvoltată, aşa că, neavând spirit critic, credeam tot ce auzeam şi citeam; pentru că mă lăsam prins în cursa perfidei afirmaţii că oamenii de ştiinţă sunt toţi materialişti. Ei bine, dacă de atunci nu aş fi dobândit, printr-un studiu continuu, noi cunoştinţe asupra naturii brute şi asupra fiinţelor vieţuitoare, sau dacă, din nenorocire, facultăţile mele intelectuale ar fi rămas în acel stadiu infantil, sau dacă nu aş fi constatat că adevăraţii savanţi resping sistemul materialist, atunci aş fi şi astăzi o victimă a acestei doctrine.” (Nicolae C. Paulescu, Fiziologie filosofică. Noţiunile de suflet şi Dumnezeu în fiziologie, Ed. Anastasia, Bucureşti 1999, pp. 119 - 120).
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?