Dezvăluire șocantă, la 22 de ani de la dispariția fiicei lui Al Bano și Romina Power

17 Noiembrie 2015

O anchetă începută în SUA ar putea rezolva definitiv cazul misterios al dispariției fiicei celebrului cuplu de cîntăreți Al Bano și Romina Power, notează ilgiornale.it.

Ylenia Carrisi, fiica lui Al Bano și Romina Power, dată dispărută în SUA în ianuarie 1994, ar fi fost ucisă de un camionagiu american, arată o anchetă ale cărei rezultate au fost anunțate de șeriful din Palm Beach. Urmează însă ca probele ADN să confirme această pistă.

Ylenia Carrisi se afla în SUA, la vârsta de 24 de ani, în momentul dispariției. Tânăra decisese să ia o pauză de la studii pentru a călători prin lume.

Nimeni nu a mai auzit nimic de ea de atunci și, după căutări și alarme false, Al Bano a decis ca fiica sa să fie declarată în mod oficial moartă, în ianuarie 2013.

O anchetă derulată în SUA vine acum să susțină decizia. Potrivit Poliției din Palm Beach, un șofer de camion a recunoscut în 1996 că ar fi ucis o tânără cu semnalmentele lui Carrisi, pe care o chema Suzanne - numele cu care fiica cuplului de artiști se prezenta în SUA.Crima a avut loc în Tampa, Floridam iar informațiile au fost puse ulterior cap la cap de polițiști. Autoritățile vor folosi acum probele ADN trimise de Al Bano din Italia pentru a le compara cu cele prelevate de la rămășițele victimei șoferului de camion. 

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?