Dezvăluire incendiară făcută de Victor Ponta. Cine formează ”statul paralel”

10 Ianuarie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, a făcut o dezvăluire incendiară despre statul paralel. 

Prezent la Drobeta Turnu Severin, președintele PRO ROMÂNIA, Victor Ponta, a fost întrebat ce este „statul paralel”. „Este format din Dragnea, Irinuca și Vâlcov”, a răspuns Ponta.

Ponta a criticat dur politica actualului Guvern, în timpul unei vizite la filiala Pro România din Mehedinți. Întrebat, printre altele, ce crede el că este „statul paralel”, Ponta a avut un răspuns destul de interesant.

„Statul paralel este la Scroviștea, format din domnul Dragnea, domnul Vâlcov, Irinuca și niște oameni care, deși nu au poziții publice, deși nu au fost votați de noi, totuși decid totul pentru viața noastră și decid rău. Statul paralel există, din păcate, și v-am spus și din cine e format. Domnul Dragnea nu  a reușit vreodată să spună din cine e format statul paralel, v-am spus eu!”,a declarat Victor Ponta, într-un interviu pentru Tele 2 Drobeta și realitateademehedinti.net.

Puteți urmări întreg interviul cu Victor Ponta AICISubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Statul Perpendicular
11 Jan 12:06
Statul paralel este format din șobolanul cu dinții cariati, stafia din cimitire, șoferul slinos a lui cătălin voicu, nipulicea, tradiceanu inima zburdalnica, ciordache alta intrebare, plus o serie de imbecili si idioți care susțin si votează Ciuma Rosie.
Punct
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?