Dezvăluire cumplită făcută de celebrul chef Gordon Ramsay: "Am avut un weekend devastator"

14 Iunie 2016

Celebrul chef Gordon Ramsay şi familia lui trec prin clipe cumplite: soţia bucătarului, Tana, a pierdut o sarcină în acest weekend.

Cel care a făcut trista mărturisire a fost chiar Gordon Ramsay. Chef-ul în vârstă de 41 de ani a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care a vorbit despre clipele grele pe care le traversează.

"Bună, dragilor! Tana şi cum mine vrem să vă mulţumim mult pentru sprijinul pe care ni l-aţi arătat în ultimel săptămâni. Am avut un weekend devastator, Tana pierzând sarcina cu fiul nostru la cinci luni. Împreună ne vindecăm ca familie, dar vrem să mulţumim tuturor, din nou, pentru minunatul sprijin şi gândurile bune", a scris.

De asemenea, Ramsay le-a mulţumit şi medicilor care s-u ocupat de îngrijirea soţiei lui.

Gordon şi Tana sunt căsătoriţi din anul 1996, iar împreună au patru copii: Megan Jane Ramsay, Matilda Elizabeth Ramsay, Holly Anna Ramsay, Jack Scott Ramsay. 

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?